Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pobyt w szpitalu myjcie się kobiety....

Polecane posty

Gość gość
Ja sie mylam :)rano przed cc i po cc nastepnego dnia i potem codziennie ze zmiana koszuli wlacznie... Jak podklad przeciekl to poprosilam o nowa posciel i z mezem zmienilismy. Dla mnie to norma

Gość gość
nie trzeba byc w w szpitalu zeby zobaczyc brudasa, moja matka cale zycie taka byla kapala sie raz na tydzien, nie raz zwracalam jej uwage mowilam odezodorancie ale ona odpowiadala: a po co, rzucala sie do mnie, jak mielismu swieta ktore spedzalismy u babci a tam sie zjezdzala cala rodzina to wszyscy sie od niej odsuwali, a ciocia niby przypadkiem wychodzila z lazienki z perfumami I pryskala tak niby zartem na nia, a matka mowila : ojej a co ty robisz, masakra

Gość gość
Higiena to podstawa,niestety u nas w domu byla kapiel raz na tydzien,a podmywanie to nie to sawo w misce!drugi problem noszenie tych samych ,spoconych ciuchuch!zawsze bylo pytanie czy sie z gownem bilam!jak widzicie jest duzo brudasow!!!

Gość gość
Jak jest goroco to kapie sie 3razy i to szybki prysznic!!!prawda jest taka ze ludzie oszdzedzaja na wodzie,a im starsi tym mocniej smierdza!ja mam 20miesieczna corke i zawsze jak zmieniam jej pieluche to myje pupe!a te chusteczki uzywam jak nie mam w poblizu wody,codziennie tez sie kapiemy,chusteczkami przykryw smrod ale nie zwalczacie!

Gość gość
Faceci tez smierdza,szczochami ,te co sa dumn ze sie nie myja niech sie nie dziwia,ze kazdy bedze odsuwal od nich!!!na miejscu szpitali nie przyjmowalabym nie umytych,a swoja droga ,wiecie?papiez oglosil ze bezdomni moga skorzystac w watykanie za darmo z prysznicu

Gość gość
Dezodorant i odrazu dziecko na ręce hehe można się umyć i pachnieć a nie perfumowac bez przesady ja na porodowke brałam perfum ale by się psiknac przy wyjściu.