Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inventina

Ćwiczę co poranek i jestem chyba podglądana

Polecane posty

Gość Inventina

Nie mam pewności ale jak tylko zaczynam rano ćwiczyć to w sąsiednim domu w oknie ich syna natychmiast zostaje uchylona lekko firanka w samym rogu przy parapecie. Nie wiem, może on patrzy prze lunetę czy jak? Ani razu nie widziałam jego głowy w oknie ale co to za problem kucnąć przy parapecie i patrzeć nieco z oddali przez jakiś obiektyw. Nie robiłabym afery gdyby nie fakt, że ja ćwiczę nago. Po co pocić body skoro i mąż nie raz widział mnie nagą, a dzieci jeszcze nie mamy? Za to dzieciakiem jest podglądający mnie chłopak. Taki szczeniak ze 14 lat nie więcej. Jednak to nie jest jeszcze sedno całego problemu. Mogłabym teoretycznie pójść na skargę do jego rodziców, chociaż jak mówię dowodu jednoznacznego nie mam. Jestem pewna tak na 99% bo nie chcę mi się wierzyć, że ilekroć ja zaczynam ćwiczyć tylekroć zawsze firanka w tamtym oknie zostaje uchylona. Mogłabym wreszcie zasłonić własne zasłony i mieć 100-procentową pewność, że nikt mnie teraz nie dojrzy. Ale dlaczego mam rezygnować ze słońca w pokoju? Uwielbiam słońce! Uwielbiam lato! Nie chcę zamykać się w ciemnicy w piękny dzień. Wiecie co zrobiłam? Nic. Ćwiczę dalej. Mam świadomość, że on może stać tam za swoją firanką i widzi mnie całą i zauważyłam, że jakaś część mnie ekscytuje się tą myślą. To trochę jak mini-ekshibicjonizm. Czy to normalne? Przecież jestem dorosła, a to w zasadzie młokos jeszcze. Powinnam tak się ekscytować i kręcić gołym tyłkiem przed nim?

Gość gość
Ale młody ma frajde, trzepałbym kapucyna pod te cwiczonka.

Gość Inventina
Właśnie to mnie tak ekscytuje. Czasami wyobrażam sobie jak to teraz robi (onanizuje się) i specjalnie tak wyginam ciało, by widział jak najwięcej moich intymności. Super uczucie! Strasznie mnie to kręci.

Gość gymnastic girl
O, gratuleje spostrzegawczosci i przyznaje tytul detektywa roku dzialu ogolnego! :) Tak, to prowo pisane przez Waszego oddanego PROWOKATORA!

Gość gość
prowo nie prowo i tak bym trzepał aż by mi jaja trzeszczały

Gość gość
Spróbuj męża namówić na sex z rana w ramach ćwiczeń to firanka sie urwie a frajdę bedziesz miała nieziemską