Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DARMOWY hosting na stronę WWW

Polecane posty

Gość gość

http://5v.pl - znacie? Ja korzystam, polecam Wam kochani :)

Gość jacek ktosiek
Kolejny darmowy szajs - nie trzymacie na czymś takim stron. Możecie sobie co najwyżej narobić problemów. Po co to wam? Każda darmowa usługa pada z taką samą prędkością.

Gość jakcek koski
Hehe... to przecież nie działało już w kilka dni po pojawieniu się usługi ;-) Koło 50 zł kosztuj rocznie najmniejsze konto w Hekko, a wystarczy pod kilka serwisów. Jaki jest cel trzymania czegokolwiek na darmówce? Chodzi Wam o zaplecza?

Gość gość
Również tego nie rozumiem. Gdzie logika stawiania czegokolwiek na darmowym serwerze w momencie kiedy hosting jest tak tani? Trudne do zrozumienia, ale cóż poradzić - chociaż na zaplecze to wykorzystujcie, a nie na normalne serwisy.

Gość bostlik
Nie ma to sensu. Żadna darmowa usługa nie zapewni jakości. Nie będzie miała supportu i w każdym przypadku będzie słaba. Znajdzcie kogoś, kto docelowo był zadowolony z darmówki... Nierealne to.

Gość moskitos
Żaden darmowy hosting nie da jakości - to musi być normalnie płatny serwer - absolutna podstawa. Odradzam całkowicie korzystanie z usług, które nie są szybkie, mają kiepski support. Dobry serwer kupuje się za grosze.

Gość gość
Solidny serwer nie musi od razu kosztować kosmicznie dużo, może być jak najbardziej tani, bo sami z drogich usług nie korzystamy. W Polsce to jednak mniejsze serwisy hostingowe dają więcej jakości. Kto korzystał z usług dużych firm, ten doskonale wie, o czym mowa.

Gość horsiel
Podobne zdanie mam - hekko, nawet najmniejsze konto. Postawicie na tym kilka serwisów, usługa powinna działać jak należy. Największy plus - szybkość działania, dodatkowo bardzo dobry support. A generalnie - nie ma się czego czepiać.

Gość gość
kiedyś używałam takiego darmowego hostingi i dla mnie to była katorga, średnio mi komp chodził no i było dużo ograniczeń. Teraz mam z ddr.pl przy koncie PRO mam aktualizację za free dodatkowo jest to hosting SSD z PHP 7 wiec to duży plus.

Gość gerbakes
Hmmm... darmowy hosting to spory problem - chyba że chcecie na nim stawiać serwisy zapleczowe. W przeciwnym wypadku nie ma to sensu. Serwery w Polsce są śmiesznie tanie - po co zatem na nich oszczędzać? Przecież to głupota....

Gość czerdel
W Hekko w pakiecie za 80 zeta dadza wam domenę Pl w cenie, później przedłużacie ją za ponad 50 zł i wszystko powinno śmigać. Generalnie hosting pierwsza klasa, działający szybko, taki który nie sprawia problemów. Ale to kwestia waszych oczekiwań.

Gość ginny61
Z darmowym może być ciężko, ale mogę Ci polecić hosting, który sama mam. Tutaj możesz wykupić hosting https://www.netwave.pl/, dają teraz 20% rabatu do nowego hostingu więc warto skorzystać :)

Gość hameski
Niczego nie stawia się na darmowym koncie bo to nic nie daje, tzn. jeśli chcecie prowadzić coś na odpowiednim poziomie to powinno to działać na płatnym koncie. Na darmówce nie możecie liczyć nawet na normalny support.

Gość gość
Pod seo zaplecze to może jeszcze tak, ale na pewno nie od razu pod normalną stronkę przeznaczoną dla użytkownika. Pamiętajcie, że odwiedzający ma wybór i raczej nie wróci na kiepsko dzialający serwis.

Gość hoszteks
Miałem stronę na darmowym koncie - szkoda zdrowa. Akurat dla mnie 50 zł to sporo, ale kupiłem sobie konto na tym hekko. Pracuję nad stronką, na razie 2 zł dziennie zarabiam, więc jest całkiem nieźle, ale przede mną jeszcze mnóstwo pracy.

Gość gość
Żadnych serwerów nie stawia się na darmowych kontach - chyba że dla zabawy i zaliczenia infy. Konta stawia się na sprawdzonych usługach płatnych - i wtedy macie święty spokój choćby odnośnie do jakości usług serwerowych.

Gość gość
Darmowy hosting można traktować wyłącznie w kategoriach zabawki. Na pewno nie wrzuciłbym na niego normalnego serwisu, bo w jakim celu? Konto należy z głową dopasować, tak żeby działało jako powinno.

Gość gość
Kwestia dopasowania konta, ale na pewno darmowe nigdy nie będzie dobrym pomysłem. Sugeruję raczej takie dopasowanie usługi, aby ta była niezawodna. Dzielone w hekko z rabatami i domeną wyjdzie poniżej 50 zł w pierwszym roku. I mowa już o sporym koncie.

Gość gość
Hekko. Tam trzymamy strony. Darmowy serwer w żadnym przypadku nie będzie dobrym rozwiązaniem. Wiele zależy po prostu od tego, co tam chcecie postawić. Płatne konta są naprawdę tanie, a jednak rozwiązują wszystkie problemy.

Gość gość
Kto ma ten słynny kod Hekko na 50 proc. rabatu? Wiem, że w temacie jest - ale nieaktualny. Potrzebny działający. Ktoś coś podpowie konkretnego?

Gość gość
Ale z was głupki... Ja mam konto na darmowym serwerze, właśnie na 5v.pl i nie mam ani reklam, ani żadnych problemów. A 10 GB piechotą nie chodzi, a wydawajcie sobie kasę na płatne serwery, wydawajcie... ;)

Gość gość
Może mieć to, że np. za kilkanaście lat jak nabierze mocy to sprzeda serwis dla innej firmy i będą mieć obecni właściciele dużo kasy - to jest przecież klasyczny przykład biznesu :)

Gość gość
Darmowe hostingi są do niczego. Lepiej zapłacić i mieć święty spokój. Po co współdzielić z kimś serwer skro za grosze możesz mieć tylko dla siebie? np. w statnet masz vps'a już od 14zł za miesiąc. Zajrzyj sobie na ich stronkę https://www.statnet.pl