Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
niunia7130

POMOCY prosze o rade co dalej robic ?

Polecane posty

witam mam pewien problem moze ktoras z was uswiadomi mnie na czym stoje od pewnego czasu mieszkam w nowym miejscu i przeszla przez moje zycia dziwna sytuacja gdy chodzilam jeszcze w ciazy nic nie zwrocilo mojej uwagi lecz gdy urodzilam syna zaczal sie mna interesowac sasiad glupie uśmieszki pomoc w noszeniu wozka bo mieszkam na samej gorze , i tak przez prawie rok czesc -czesc i tyle pozniej poprosil mojego meza aby zamowic mu byty przez internet zamowilam mu i puścilam mu sms z wiadomoscia ze buty zamowione a on odpisal jak mi sie za to odwdzieczy? odpisalam mu ze nie wiem zeby on cos wymyslil, zapytal nie czy moze byc buziak zgodzilam sie.pisalismy jeczszce o p*****lach az przyszedl to mnie i pocalowalismy sie on chcial wiecej i wiecej bylo troche tych buziakow on mi pisal skarbie slonce itd. napisal i nawet ze sie we mnie zakochal ale jakos sobie z tym poradzi ktoregos dnia wyladowalismy w lozku po tym napisalam mu ze nie bede panienka do luzka i on stwierdzil ze to nie a sensu ze nie chcial mnie do luzka ale to nie ma sensu bo prawie wg sie nie widujemy . znajomosc nagle sie zakonczyla sasiad tylko mi mowi czesc mezowi nie , maz nie wie o co chodzi pisalam do sasiada o co u chodzi odpisal mi tylko ze nic do mnie nie ma ale czasem trzeba byc ch*jem ... insynuuje do mnie usmieszki nadal nie wiem o co mu chodzi w tej calej sytuacji????co robic ?? o co mu chodzi ,To jest naprawde dziwne inaczej bym sie czula jak by powiedzial konkretnie daj i d**y i tyle. a on robi takie podchody ze nie wiem o co mu chodzi nie chce z nim byc bo kocham meza to byla jednorazowa sytuacja nowie z gory . chciala bym poprostu zeby bylo jak dawniej a nie on strzela fochy i ciul wie o co mu w tym wszystkim chodzi;/ wiem ze zle zrobilam probuje tylko zrozumiec o co mu chodzi... poza tym on tez ma syna i dziewczyne ślubu nie aja ale mieszkaja razem i maja syna , ona nie jest brzydka ani nic wiec nie moge go pojac.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować