Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość zonaty i wierny

Wiem, ze jestem przystojny ale mam obraczke na palcu wiec po co mnie podrywac?

Polecane posty

Gość gość
Nie bywa nie bywa:P Jak ktoś jest ładny przystojny to jest:P Tego nie oszukasz:P A przystojny nie jesteś, bo gdybyś był:D to na babsikim forum byś nie siedział a żoną się zajął:P

Gość gość
Oj gościu tak się nie denerwuj:P Pracuję w takiej branży, że takich kogucików jak ty wyłapuję od razu:D. Troszkę się uśmiechnę, troszkę tyłkiem potrzepię i troszkę się znam na tym co robię:P Wypłatę mam jak malowaną średnią przekracza dwukrotnie:P Im bardziej zakompleksiony gość, tym chętniej u mnie kupuje:P A lada moja to cały sklep:P

172 cm i 60kg to ty taki chloptas jestes a nie facet.moze tak cie traktuja bezposre x Juz pisalem, ze to PODSZYWA. A kolejna podszywa to ta z tekstem: x W innym sklepie na osiedlu to miałem taką sytuację, że jedna ekspedientka (gruba i brzydka) mówi patrząc na mój niezasunięty rozporek.:- Sklep się panu otworzył.Na to ja: to pewnie widziała pani i kierownika.A babsko:- Nie, tylko jakiś mizerny magazynier na workach leżał.Od tamtej pory już tam nie chodzę. Zgłośgość dziś Nie bywa nie bywa

Największe wzięcie miałem na balu karnawałowym kiedy to przebrany za Ryśka z Klanu tańczyłem przy pieśni ''Życie, życie jest nowelą''...

Gość gość
Akurat połączyłam swoje studia z tym co lubię:P Uwierz mi, że nie dałabym rady wyciągnąć tego co mam z zawodu:P Jestem płacona od prowizji:P Mam ubaw z takich bałwanów jak ty:D

Gość gość
Im przystojniejszy tym chętniejszy to flirtu, więc jesteś wyjątkiem. Co Ci samoocenę te kobiety podniosą, to Twoje, nie udawaj takiego zdolowanego sytuacją :-D

Gość Pyskata90
Trudno musisz z tym jakoś żyć. Skoro nie podoba Ci się zachowanie sekretarki powiedz jej o tym bez ogródek. możliwe że ona Twoje milczenie bierze za przyzwolenie na taki podryw...?

Gość Pyskata90
I szacunek za wierność i milośc wobec żony. To Ci się chwali.

Uwaga ktos sie pode mnie podszywa. Natomiast co do Pani psylogog nazywajacej mnie "balwanem" to niezbyt umiesz dziewczyno trzymac nerwy na wodzy. Inwektywy sa charakterystyczne dla osob ktorym: - puscily nerwy - nie maja argumentow wiec uciekaja sie do wyzwisk. Jak zamierzasz w przyszlosci pomagac innym od strony psychologicznej skoro sama masz porozbijane emocje? Na zasadzie uczyl Marcin Marcina? Powiedzial bym Ci jaki bedzie z Ciebie psycholog ale nie zwyklem ponizac kobiet. Zatem Ty tez sobie daruj. Mnie nie sprowokujesz na pewno.

@ Trudno musisz z tym jakoś żyć. Skoro nie podoba Ci się zachowanie sekretarki powiedz jej o tym bez ogródek. możliwe że ona Twoje milczenie bierze za przyzwolenie na taki podryw...? x Ja mam te wade, nie umiem "zbluzgac" kobiety. Nie umiem byc jakos niemily. Na pewno nie odpowiadam na ich zaloty ale to wszystko na co mnie ostac. Oczywiscie gdyby ktoras probowala jakos czynnie sie na mnie rzucic to co innego. Wtedy mam prawo a nawet obowiazek sie bronic i bronic wlasnego malzenstwa. xx xx x @ Pyskata90 dziś I szacunek za wierność i milośc wobec żony. To Ci się chwali. x Dziekuje :)

Gość Pyskata90
Autorze nie mówię o zbluzganiu. Jesteś mężczyzną a więc stanowczym, silnym głosem sprowadź ja na ziemię. Nie życzę sobie aby Pani nadal kontynuowała swoje kokietowanie wobec mojej osoby. Jest to nie na miejscu, jest Pani pracownicą i proszę zachowywać się jak na pracownice przystało. Żadnych obelg a kultura :)

Gość gość
Wszystko pieknie ladnie, wypowiadasz sie kulturalnie, kochasz zone itp ale po jaka cholere zakladasz tu taki glupi post??? Odpiszesz zeby zrozumiec postepowanie kobiet ale kazda z nas jest inna, ma inne pobudki. Czasem moze opatrznie bierzesz zainteresowanie swoja osoba. Poza tym ja cie prosze idz sobie cos poczytaj, pocwicz, pokochaj sie z ta cudowna zona ale nie pisz tu bo to zenada. Ja jako kobieta mam wrazenie, ze wypowiadaja sie tu samj zwichnieci faceci. Moj maz nawet nie wie, ze istnieje cos takiego jak kafeteria

Gość gość
Dobrze że mam niezbyt atrakcyjnego faceta, przynajmniej żadna go nie będzie podrywać. Dla mnie żonaci są aseksualni i nigdy takich nie podrywałam.

Gość Pyskata90
A co w nich aseksualnego?

Gość gość
Ile masz lat?

Gość facet MAN
Mi też powiesz żebym sobie poszedł bo jestem facetem a od kiedy to przepraszam bardzo jesteś decydentką kto tu może pisać a kto nie? Ja też jestem wierny swojej małżonce do ślubu oboje dotrwaliśmy w czystości co jak zauważyłem na kafe jest zboczeniem bo tu wszyscy sie ze wszystkimi pieprzą każdy z każdym zdradza zboki i pedały i rózne praviki pedofile a jak się trafi ktoś normalny jak ja czy żonaty i wierny to zaraz znajdzie się jakaś pok*****ona psycholożka co każe mu iść stąd a sama płszczy doopsko opisując jak się branzluje i pyta inne jaki wibrator wybrać. Dżizus jaka patologia jest na kafe normalnych się wygania a pok*****eńców zostawia.

Gość gość
po prostu żonaty facet jest dla mnie aseksualny i tyle, nie potrafię tego wyjaśnić, nie pociągają mnie tacy. Zresztą wystarczy sobie wyobrazić jak uprawia seks z żoną i już się odechciewa wszelkich romansów z żonatym. Dla mnie to by było obrzydliwe iść do łóżka z żonatym, nie wiem co mają we łbach te kochanki, wg mnie one są chore psychicznie, niedorozwiniętą upośledzoną jakąś infantylną mają osobowość. Dla zdrowej psychicznie dojrzałej kobiety facet żonaty jest po prostu nieatrakcyjny jako partner i taka jest prawda. On już ma swoją kobietę, żone, więc po co się wpieprzać? chyba że któraś ma fetysz taki że lubi żyć w haremie, raz facet posuwa ją, raz żonę, różne ludzie mają zboczenia.

Gość Pyskata90
25 a co wiek ma do pisania na kafe? Zaraz walniesz mi że jestem za młoda ble ble ble. Już nie taka mloda tez mam męza i nie uważam aby był aseksualny!

Gość Pyskata90
gość 21;03 święta prawda kiedyś założyłam tu wątek "czy zdrada na prawdę przychodzi Wam tak łatwo" i doznałam szoku.

Gość gość
Pytałam autora o wiek. Twojego wieku można się domyślić :P

Gość Pyskata90
sorry :D

@ facet MAN dziś Calkowita zgoda. Na marginesie dodam, ze w rzeczywistosci nie wierze, by ona studiowala jakas psychologie. To widac juz po kilku pierwszysch zdaniach. Jakiemu psychologowi puszczaja nerwy? Zenada. Prawdopodobnie uderzylem w jej czula strune bo stoi za lada i najprawdopodobniej - co sama przyznala - dochodzi do prob podrywu. Utozsamila sie zatem z ta ekspedientka ktora opisalem. I puscily jej nerwy... Mi nawet szkoda takich kobiet. Powinny byc prawdziwymi kobietami, piknymi, dumnymi, a naczytaja sie kolorowej prasy gdzie maja wzorce jakie opisales: seks na kazdym kroku, zdrady, cudzolostwo... Jakie to smutne ze potem to nasladuja.

W tym roku skończę 44 lata, ale dodam, że nie wyglądam na swój wiek. Sekretarka jest koło 30. , a ekspedientka ma nie więcej niż 25.

Gość gość
Idź na kompromis. Powiedz, że dasz jej possać jeżeli się od ciebie odp******i. Trochę się pomęczysz i będziesz miał spokój

Gość Pyskata90
Mam dla Ciebie radę. Bierz te podrywy z humorem. One będą smalić cholewki a Ty głośnym śmiechem im w twarz. Albo spytaj jak tam mąż i dzieci ja tak robię i wtedy zazwyczaj się odczepiają.

Gość gość
" Sa po prostu bardzo ale to cholernie bardzo przystojni faceci i chociaz jest ich niewielu to ktos musi byc tymi ktosiami" Taa jasne i siedzisz na kafe :)

gość zonaty i wierny dziś W tym roku skończę 44 lata, ale dodam, że nie wyglądam na swój wiek. Sekretarka jest koło 30. , a ekspedientka ma nie więcej niż 25. xx xx Uwaga to powyzej to kolejna PODSZYWA. Nie mam 44 lat. Nie wyjawiam ZADNYCH danych nt. moje wyglady, wieku, itd. Jesli takowe sie pojawia to znaczy ze podszywa. Moge tylko powiedziec, ze slub wzialem w tamtym roku co jasno zdradza, ze 44 lat raczej nie mam.

Gość gość
Ale coś w tym jest, ja też odkąd jestem żonaty to ciągle coś jest grane. Ale mam to gdzieś, że tak powiem.

Gość facet MAN
Żonaty i wierny wiesz dlaczego tu atakują takich jak my porządnych? Atakują nas faceci bo zazdroszczą wyglądu i tego że nie jesteśmy roochaczami a baby nas nienawidzą bo my jesteśmy porządni a one mają rogaczy i dziwkarzy i też zazdroszczą. Taka jest prawda o kafe tu samo kurestfo jebane zboki i inne degeneraty a baby jak ta pierdolona dziwka zza lady to najgorsze bo wdzięczy się taka do obleśnych pijaków a jak czyta na kafe o kimś porządnym to szlag kurfę trafia że ona nie ma takiego mena tylko jakiegoś następnego dziwkarza albo wcale nie ma nikogo i bardzo dobrze jak nie ma bo kto by chciał taką szmatę jebaną i masz rację że z niej psycholog jak z koziej dupy sztuczna wagina.

Gość facet MAN
Kurfy jepane czemu milczycie? Ja i żonaty i wierny jesteśmy najprzystojniejszymi facetami w całej zapchlonej kafeterii a wy możecie się co najwyżej w rządek ustawić i po kolei mi druta obciągnąć!!!