Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

za rzadow platformy nastapilo dramatyczne upokorzenie ludzi wyksztalconych

Polecane posty

Gość gość

Kase obecnie robia cwaniaki z dobrymi plecami, z pseudo spoleczkami realizujacymi prztergi publiczne ustawione przez wujka z urzedu, typy czesto nawet bez szkoly sredniej ale z tupetem i duzym ladunkiem chamstwa. Znam takiego jednego , gosc z wroclawia, prymityw ktory na zachodzie by conajwyzej chodniki zamiatal. I wlasnie on zatrudnia ludzi po uczelniach, z dyplomami za 1400 zl miesiecznie3, pluje im w gebe, poniza ich publicznie. To sa wlasnie czasy i tzw nowy kapitalizm wg PO

Gość gość
Dzisiaj wykształcenie nic nie znaczy, bo jest za dużo wykształciuchów i nikt nie bierze już tak wykształcenia pod uwagę.

Gość gość
"Dzisiaj wykształcenie nic nie znaczy" Wg tych co go nie posiadaja napewno.

Gość gość
Skoro wyksztalcenie nic nie znaczy to dlaczego do pracy w szpitalu jako lekarzy nie wezmiecie ludzi po gimnazjum albo zasadniczej szkole gastronomicznej? W koncu po co wyksztalcenie. Glupie gadanie.

Gość gość
nie tylko wykształciuchów ale i podstawę narodu ludzi pracujących ciężko fizycznie ! za czasów PO dzieją się takie rzeczy których nigdy w Polsce nie było ! nawet za komuny ! tych szubrawców PO wskich nie obowiązują żadne reguły zasady szacunek do narodu ani kultura ! im podobni kradną oszukują znieważają i wykorzystują ludzi za ich przyzwoleniem wystarczy pooglądać "Sprawa dla Reportera" w głowie się nie mieści do czego doszło w naszym kraju !

Gość gość hkgdsdjkbxd
jacek szafałowicz to pedał i pedofil i dewiant oraz narkoman i alkoholik chory na głowę z żółtymi papierami.

Gość gość
ale ja zauwazylem ze wielu ludziom to co jest w polsce sie bardzo podoba. Gadaja teksty w stylu7 "przeciez zycie to dzungla trzzeba sobie umiec radzic", "jak jest dupa i nie umie sie ustawic albo ukrasc to dostanie po tej d***e co mnie to obchodzi". Kupa ludzi gada w tym tonie

Gość gość
>>>za rzadow platformy nastapilo dramatyczne upokorzenie ludzi wyksztalconych<<< x Po co kończyłem tą podstawówkę :(, x skoro PO mi pracy dyrektora nie zapewniło :( :( :(. x Ale wujek z PiS, mówi, że teraz zostanę, bo tych wykształciuchów wszystkich wyrzucą :P :P :P.