Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niemogesiezdecydowac

IMIE AUDREY DLA DZIECKA

Polecane posty

Co myslicie o imieniu Audrey? :D Nie mieszkam w Polsce, tylko w UK :D Nie jest popularne :D Wybralam Audrey, bo jest bardzo klasyczne, nie jest wydaje mi się jakies mega wymyślne, chodz dość rzadkie, no i na wzgląd na Audrey Hepburn, ktora jestem wielka fanka i chyba kazdego 1sza mysl slyszac to imie to mysl o Hepburn :D Mysle nad Audrey Marie, albo Audrey Grace? Myslicie, ze które lepsze? :D Obie wersj***ardzo klasyczne, ale boje sie, ze 2gie za bardzo zajezdza hollylodem (w końcu Grace Kelly) :D Rodze za 3miesiace, wiec niedlugo, a sama jeszcze nie wiem na, co sie zdecydowac :D Co wolicie? :D Bylabym wdzieczna za opinie :)

Dziekuje :)

Gość gość

Bardzo lubię i Audrey Hepburn i Audrey Tautou...ale samo imię brzmieniowo dla mnie głęboko średnio. Poza tym ja starałabymsię wybrać coś co sprawdzi się i w UK i w Polsce. Jeśli nie planujesz wracać to OK, chociaż z drugiej strony dużo mamy teraz dzieci o obcych imionach co więcej  częstobez jakkichkolwiek związków z zagranicą-nie mieszkających kiedykolwiek w innym kraju i nie pochodzących z małżeństw mieszanych.