Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomeczek051995

Mam 20lat szukam starszej z okolic wawy

Polecane posty

Witam mam 20lat szukam starszej pani moge byc jej kochankiem przyjacielem i kim tylko zechcesz. Szukanie na portalach nie pomaga moze tutaj znajdzie sie jakas chetna dojrzała pani pozdrawiam:-*

Gość when I get older
mozesz byc moim synem?

Gość gość
podaj @

Gość when I get older
TOmeCZek?ty chyba zartujesz z tym e-mailem?naprawde myslisz ze mam zamiar napisac do ciebie?zdziwil bys sie bardzo.A tak naprawde to o co CI chodzi?

Gość gość
tomeczek jest prosty, ale on jest debilny malolat , to mozna zrozumiec ale ty jestes prostsza jednak jeszcze czeka cie duzo zaskoczen na tym forumie dla imbecyli uzbroj sie w twarda d**e

Gość gość
Mogę zapytać co podoba ci się w starszych kobietach? :D Nie mam nic przeciwko, pytam z czystej ciekawości.

Gość gość
zle skierowane pytanie :) ale prosze bardzo: brak histerii, normalnosc i.... no wlasnie i... :) wiem glupio dowcipkuje, tylko nie mam jak tomus "nascie" jestem raczej w wieku w ktorym sie odejmuje, a nie dodaje :D a serio, zawsze mialem "starsze" srednio....10? czasem 15 chodzi o to, ze masz o czym pogadac, gdzie isc, do kogo sie k***a przytulic jak ci sie wszystko rozp******ilo i kogo zerznac tak, ze malolaty dla ktorych o*******ecie jest szczytem perwersji ..............:D:D tylko nie jestem zainteresowany, wybacz, cierpie na nadmiar , nie na brak nie mniej zycze szczescia, tylko nie tomus, bo to jest "teksanska masakra pila mechniczna wielokrotnie przemielonego majonezu"