Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie jechać na wakacje aby było względnie bezpiecznie?

Polecane posty

Gość gość

Gdzie nie ma muzułmanów?

Gość gość
Nad Bałtyk ;)

Gość gość
nad bałtykiem są chamscy katoliccy polacy i drożyzna :O ja ci polecam małe i tanie kraje jak Słowenia, Chorwacja tam jest bezpiecznie, malo ludzi jesli cie stać to Karaiby, sama chce sie wybrać na Dominikane albo Kube, ale narazie brakuje piniendzy :classic_cool:

Gość gość
Odwal się od katolików! W Chorwacji byłam, na takie dalekie podróże mnie pierwsze nie stać a po drugie boję się latać. Chciałabym nad jakieś ciepłe morze...chciałabym wrócić w jednym kawałku.

Gość Dżozefin
Bardzo polecam Portugalię. Wybieram się tak, dzięki ofertom z bookapart.com :)

Niestety w Turcji był zamach, chyba już nikt nie będzie polecał.

Gość gość
Portugalia Wlochy -Sardynia, Sycylia, Francja np Korsyka jest piekna, a i nawet w Niemczech mozna spokojnie plazowac ,na wyspach Greckich jest ok , Hiszpania

Widzę, że wszystko poza granicami kraju a Polska taka piękna byłem z rodziną nad morzem naszym oczywiście, a konkretnie www.smiechow.com.pl 3 km od morza rewelacja jeżeli się nie lubi tłoków tylko spokój w wiejskich klimatach polecam bliziutko morze, swojskie jedzenie dla mnie rewelacja

Gość luiska
Dokładnie, też nie rozumiem czemu ludzie się tak upierają przy wakacjach za granicą, jak w kraju mamy tyle pięknych miejsc i w wysokim standardzie. Niedawno wróciłam z Ustki z hotelu Grand Lubicz i to miejsce naprawdę w wysokim standardzie. Piękne pokoje z widokiem na morzem, SPA, korty do gry, pokój zabaw dla dzieci, obrotowa kawiarnia. Moim zdaniem lepiej niż w niejednym zagranicznym kurorcie. http://www.grandlubicz.pl/

Gość gość
Hotel Gołębiewski Mikołajki polecam