Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blankowka

Którego z nich wybrać ???

Polecane posty

Gość Blankowka

Mam duży dylemat i odrazu napisze ze nie mam 15 lat ;) tylko duuuzo wiecej. Poznalam dwóch mężczyzn i teraz nie wiem którego wybrać... W skrócie opiszę i tak: 1. Przystojniejszy, z lepszym wykształceniem, ale bez kasy, pracuje, trochę niesmialy i dlugo się otwiera. W seksie jest taki sobie. 2. Mniej przystojny, ale ma kase, nie pracuje obecnie na stale. W seksie super.

Gość gość
Polecam w takiej sytuacji pomoc tarocistki . Ja systematycznie korzystam w sprawach pracy, uczuciowych a nawet intymnych. Napisala mi o tym gdzie powinnam szukac pracy i znalazlam w tym miejscu o ktorym napisala.Odpowiada konkretnie na pytania i nie musze dlugo czekac na odpowiedzi. Maksymalnie do 24godzin. Jestem megazadowolona tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
1 na chlopaka drugi na kochanka

Gość Blankowka
Patrzę bardziej w kierunku przyszłego męża, partnera. Oboje są po 30stce. I tak np. facet po 30 ktory mowi ze nie ma kasy..to dla mnie troche dziwne, a pracuje caly czas, jak to rokuje na przyszlosc... No ale wizualnie jest lepszy

Gość gość
Dla niektórych 10000zl to kasa nieosiągalna na wakacje a dla innych 20000zl to brak kasy jest to rzecz względna zalezy jakie masz plany i na co potrzebujesz

nierozumiem takich kobiet jak autorka. Albo do kogoś ciągnie albo nie. Wybór partnera to nie wybór mleka do kawy czy gaci na lato. Jak sie do kogoś nic nieczuje to po co w ogóle sie zastanawiać ?

Gość gość
Ale sex jest bardzo ważny bo jak masz dobry sex to nie szukasz urozmaiceń i związek moze dłużej przetrwać chociaż twierdze że w dużym stopniu zależy to od partnerki jak sie stara to nawet można trzy cztery razy a jak odpuszcza to raz wystarczy i zniechęca do częstego sexu

Gość Blankowka
Ale dlaczego tylko partnerka ma sie starac skoro facet ma taka technike ze jej nie zadowala? Za to ten drugi robi to dobrze. A co do kasy to mowi ze nie moze przyjechac bo jest splukany.. No sorry, auta tez nie ma, mieszkanie wynajmuje, choc. Jest sam, nie ma na utrzymaniu rodziny i kasy nie ma.. Ja mam dziecko, pracuje i na brak kasy nie narzekam, w XXI trzeba umieć sie jakoś ogarnąć. Do każdego z nich cos czuje, lubie ich i chce z kimś być. A w miłość juz w tym wieku nie wierzę ;) glebokie uczucie rodzi sie z czasem. tez mam 30 lat i inne rzeczy staja się wazniejsze. Samą Miłością dziecka nie nakarmię ani nie utrzymam. I nie szukam faceta do utrzymywania dziecka, bo sama bardzo dobrze sobie radze, tylko chce z kims poprostu byc.

Gość gość
Wybierz tego 2 bo dobrze ***** mnie też ****** wiec wiem ze jest zarąbisty w łóżku

Gość gość
nr 3:)

Gość gość
Widze ze jakbyś nie wybrała to kicha wiec nie wybieraj tylko czerp przyjemność z oby dwóch faceci by nie mieli z tym problemu