Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćtomek

Sex przedmałzenski

Polecane posty

Gość gośćtomek

to grzech ktory prowadzi do niechcianych ciazu, aborcji. Z tego grzechu wynikaja choroby weneryczne, g***ty i zdrady. Ludzie opamietajcie sie bo czynicie zło sobie i innym

Gość gość
Tylko dlaczego Ci którzy zyja zgodnie z przykazaniami kościoła, tez zarazaja się chorobami wenerycznymi?

Gość gość
nic takiego mnie nie spotkało, a uprawiałam seks przedmałżeński. mam udane małżeństwo, wspaniały seks i cudowne dzieci. i jestem zdrowa na ciele i umyśle.

Gość gość
widocznie nie zyja zgodnie z przykazaniami. Proste.

Gość gość
to ze ciebie nie spotkalo nie znaczy ze innych nie spotyka. Bo codziennie ludzie uprawiaja przygodny sex, zdradzaja sie itp i codziennie ktos sie zarazi czyms albo jakas laska zajdzie w ciaze ktorej nie planowala. A pozniej jest tylko płacz i cierpienie a to wszystko przez chwilke przyjemnosci w lozka z jakims facetem.

Gość gość
współżyłem z kilkudziesięcioma kobietami przed ślubem i jakoś nic nie załapałem,ani żadnej ciąży też nie było wiadomo jakieś ryzyko jest zawsze ale trzeba też patrzeć co to za partnerka czy patologia czy normalna dziewczyna czy dba o higienę itd w dodatku są gumki

Gość gość
Gość 11.08 ale jesteś dziwką i twój mąż nie był twoim pierwszym i ostatnim

Gość gość
Seks przedmałżeński i pozamałżeński sam w sobie jest patologią

Gość gość
nic nikomu do tego czy uprawiam seks przed ślubem czy po lubię seks i nie będę przestrzegała jakichś dziwnych zasad,może nie mam zamiaru się wiązać ślubem więc nic nikomu do tego

Gość gość
Nigdy nie zdradziłam meza, a chorobę weneryczna zlapalam, jak to ma się do Twojej teorii? Dodam ze to mój pierwszy i jedyny partner seksualny.

Gość gość
Wiec moze twoj maz cie zdradzil i sie od niego zarazilas. pomyslalas o tym. choroby weneryczne nie biora sie z niczego.

Gość gość
Ja wiem skad to się wzielo, ale to znaczy ze Twoja teoria jest do bani. I nie ma znaczenia czy ktos sie puszcza czy nie, to jest jak loteria i nie ma zadnej reguly.

Gość gość
No to w jaki sposob sie zarazilas co ?

Gość gość
Taaa juz widze jak zarazam sie kiła albo rzezaczka czy jakas chlamydia nie uprawiajac sexu. haha z powietrza sie zaraze chyba.

Gość gość
Widze, ze co niektorym trzeba tlumaczyc jak przedszkolakom ;) Przeciez tu nie chodzi o niewiernego meza, tylko o mnie. Autor pieprzy glupoty, jakoby zycie bez grzechu chronilo mnie przed chorobom weneryczna. Inni mieli wielu partnerow i nic nie zlapali.

Gość gość
choroba*

Gość gość
Uprawiałam seks przed ślubem, nie miałam ani chorób wenerycznych, ani nieplanowanych ciąż czy aborcji :/ wystarczy mieć odrobinę rozumu, zabezpieczać się i nie puszczać z kim popadnie a nic takiego nam nie grozi. Teraz jestem szczęśliwą mężatką i nie - mój mąż nie byl moim pierwszym, szok, co!!??

Gość gość
Bo taka jest prawda. Zycie w czystosci chroni przed wieloma rzeczami.

Gość gość
Grzech jaki by nie byl wczesniej czy pozniej prowadzi do nieszczescia. A pozniej sa tylko łzy i cierpienie. Za glupote sie placi niestety.

Gość gość
Skoncz już to kazanie, znajdz sobie bardziej uduchowiony temat, tu poklasku nie znajdziesz. A tak w ogole, to nie grzeszysz przypadkiem odwiedzając strony o tematyce erotycznej?

Gość gość
Dzisiejsze dziewczyny rozpoczynają bzykanie wczesnie.Cnota jest dla nich balastem,który chcą najwczesniej stracić.

Gość gość
A pozniej niechciane ciaze i aborcje albo porzucanie noworodkow na smietnikach.

Gość Rescator555
Chcesz byc zdrowy, staran doloz Nie jedz, nie pij, nie cudzoloz ! Nie pozadaj, nie podgladaj ! Kochaj bliznich tak dalej ! A najlepiej: NIE ZYJ WCALE !