Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziutka9999

facet ma pewne cechy mamisynusia

Polecane posty

Gość ziutka9999

Witam, Spotkałam się z facetem kilka razy - wyjścia na spacer, zwiedzanie, kawa - i ogólnie fajnie. Tydzień temu w niedziele mieliśmy się spotkać i zwiedzać pobliskie ruiny zamku. Byliśmy umówieni ok. 18, ale ok. 17 on stwierdził, że pada i że nie za bardzo mu się chce... zapytałam czy ma inne propozycje? Powiedział, że nie wie. Więc mu powiedziałam - jak nie masz ochoty to może kiedy indziej... On siedział w domu, a ja zadzwoniłam do znajomych i poszłam z nimi. A ok. 20 dostaje sms-a gdzie jestem, z kim i co robię? W ten piątek chciał się spotkać - na spacer żebyśmy szli -to było w środę. Ok - zgodziłam się - miejsce ustalone i ogólne hasło, że wieczorem. W czwartek zapytał o której godzinie mogę - napisałam, że o 18, jak będzie nieco chłodniej. A on, że to za późno dla niego. Napisałam mu ok. dzięki za informacje... ale w piątek ok. 17.30 odzywa się, że jednak by się chciał spotkać. Z tym, że ja właśnie pakowałam się na wyjazd z koleżanką nad wodę. Chciałam mu zaproponować by dołączył, bo swoich planów zmieniać nie chciałam, ale nie zrobiłam tego, po tym jak on czuł się oburzony bardzo, że ja gdzieś się wybieram. No ale skoro mi powiedział, że ta godzina mu nie pasuje, to nie rozumiem pretensji o to, że umówiłam się z kimś innym. Ogólnie facet fajny, jednak mieszka z mamą i poza pracą i koszeniem ogrodu nie ma nic specjalnego do roboty. Ja pracuje na swoim, mam odpowiedzialną pracę, sama prowadzę dom na wsi, opiekuje się zwierzętami, pomagam też w opiece nad dziećmi. Mam sporo czasu ale głównie wieczorami - tak po 18 - ale on wtedy jak się przyznał z czasem często musi mamę gdzieś odebrać. A samochód jest mamy... :(

Gość gość
Daj spokój.

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny taka rodzina! a tesciowe to sa c**y najdorsze co doijaja ludzi i gina ich marzenia te s*******nskie i bardzo komunistyczne! musisz od tego uciekac i unikac tej tesciowej! 333 www.youtube.com/watch?v=_3Ml9TpYjcU

Gość gość
Polecam w takiej sytuacji pomoc tarocistki . Ja systematycznie korzystam w sprawach pracy, uczuciowych a nawet intymnych. Napisala mi o tym gdzie powinnam szukac pracy i znalazlam w tym miejscu o ktorym napisala.Odpowiada konkretnie na pytania i nie musze dlugo czekac na odpowiedzi. Maksymalnie do 24godzin. Jestem megazadowolona tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Mamy po tyle samo lat -30. Ja mam grono przyjaciół, własny dom, samochód, nic na kredyt, wszystko stare, skromnie, ale własne i za własną zarobioną kasę... On natomiast czepia się co raz bardziej np., tego dlaczego nie mam garażu? U niego dom mamy, samochód mamy, brak przyjaciół... tylko po co lata za mną?

Gość gośćszarik
Szuka garażu?

Gość gośćula
kleszcz ,to kleszcz ,kopnij w zad,samodzielna inteligentna kobieta powinna szukać równego sobie.