Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robertal

Mam 32 lata i zakochałem się w nastolatce

Polecane posty

Gość Robertal

Jak w temacie ona ma 18 lat jest niesamowicie piękna i urocza,mamy wiele wspólnych zainteresowań fascynują nas te same książki i muzyka.Wiem ze mam u niej szanse,ze wystarczy tylko jeden mój krok, lecz cały czas się zastanawiam ze może jestem dla niej za stary ?Ale z drugiej strony co to znaczy za stary? Przecież nie chce z nią brać zaraz ślubu,do tego ciągle żyje weekendowymi imprezami jak student wiec stetryczały całkiem nie jestem. Może to tylko taka kulturowa blokada ? Może świat w którym żyjemy nas oszukuje tworząc sztuczne muru miedzy dwojgiem ludzi ?

Gość gość
moze i masz szanse teraz ale pomysl co bedzie jak ona bedzie w twoim wieku

Gość Robertal
Ale 47 lat to nie jest aż taki straszny wiek.Myślałem kiedyś ze po 30 człowiek zaczyna być zmęczony i ospały, a ja nadal mam pełno energii werwy :)

Gość gość
Polecam w takiej sytuacji pomoc tarocistki . Ja systematycznie korzystam w sprawach pracy, uczuciowych a nawet intymnych. Napisala mi o tym gdzie powinnam szukac pracy i znalazlam w tym miejscu o ktorym napisala.Odpowiada konkretnie na pytania i nie musze dlugo czekac na odpowiedzi. Maksymalnie do 24godzin. Jestem megazadowolona tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Rany chlopie ty masz DOPIERO 32 lata! jesli zakochales sie w dziewczynie ktora ma 18 lat to znaczy ze ty sie od niej zbytnio nie roznisz...Powodzenia!

Gość gość
chłopie ty 32 ona 18 lat to idealna różnica wieku

Gość gość
Za 10 lat idealna różnica zwiększy się mu o 10 lat

Gość gość
Naukowcy badali wiele par i idealna różnica wieku wynosi 4 lata i 4 miesiące, te związki są najbardziej dopasowane.

Gość gość
Typowy pustak.

Gość gość
Wy to jestescie p******i ludzie.. co tu ma roznica do miłości jeśli ją kochasz to badz z nią i nie patrz co powiedzą inni znam wiele takich par co dzieli nawet 20lat roznicy i jakoś się kochają i są ze Sobą długo więc myśle że wiek to nie wszystko:)