Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie rozumiem tej mody na opalenizne

Polecane posty

Gość gość

nie wiem jak wam ale mi opalenizna się nie podoba, właściwie to taka lekko muśnięta skóra słońcem jest w porządku ale opalanie się na brąz, skwarke? taka opalenizna jest aseksualna jak dla mnie:o

Gość gość
Moda na opalanie, to moda na czerniaka i śmierć w bólu :)

Gość gość
a to jest moda na opalenizne ? bo zauwazylam cos zupelnie odwrotnego, dziewczyny nie chcą się opalać i wyglądają jak blade trupy :O beznadziejnie i niezdrowo

Gość gość
niektore wygladaja fajnie z blada skora, mi np. sie takie podobaja. Te opalone wygladaja jak wiesniary pracujace na polu :(

Gość gość
zdrowsza jest za to skóra w kolorze spalonej skwarki :)

Gość gość
Nie chcą już żyć. Wiele osób tutaj chciało popełnić samobójstwo, więc teraz mają szansę na czerniaka. Tak na marginesie opalenizna to raczej domena chłopek. W tych dziewczętach i chłopcach odzywa się przeszłość, ich przodkowie. W ramach przysłowia: Człowiek ze wsi wyjdzie ale wieś z człowieka nigdy. Jeszcze inną kwestią jest moda. Ten element rzeczywistości należy rozpatrywać w następujący sposób: Ktoś tam wam mówi co macie robić a wy to robicie. Dodajmy, że robicie nie zastanawiając się nad tym. Z resztą niektórzy nie potrafiliby pomyśleć nad tym, więc jak barany na rzeź idą.

Gość gość
mnie śmieszą osoby które uważają tylko bardzo opaloną skóre za atrakcyjną a te w normalnym kolorze za brzydką, taką z którą byłoby coś nie tak, przecież to wygląda tandetnie :D życze im raka skóry

Gość gość
ja się zjarałem ostro wczoraj od 8 rano do 17 bez koszulki na rowerze będzie brąz ;)

Gość gość
Lubię bladość, na wakacjach nie smażę sie na plaży, bo wolę zwiedzać kraj aktywnie, ale babsztyle w robocie gadają, ze sie nie opalilam, to jakas chora moda, co złego jest w naturalnym kolorze skóry, ze trzeba go przyciemniac? Ale ludzie ti stado baranow podążających za moda ślepo.