Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o radę ....

Polecane posty

Gość gość

Hej Temat bardzo dziwny, może to ja jestem przeczulona, nie wiem. Dlatego pytam szersze grono osób, może ktoś spotkał się z takim specyficznym zachowaniem. Chodzi o znajomego z równoległej kl, wiek mniej więcej 17 lat, miły, nawet w miarę atrakcyjny. Ale... czasem robi coś, czego nie rozumiem, a głupio tak zapytać wprost. No ale co mi chodzi po głowie. Zdarza mi się przyjść w butach na obcasach, i to głównie koło tego się wszystko kręci. Często mnie odprowadza. I non stop pytania w stylu "chyba coś chrupnęło, nie zdeptałaś czegoś?" "ale ci coś chrzęściło pod obcasem". Niby nic, ale po kilku takich uwagach ogólnie jest to męczące. (a wiadomo że pod obcasem to często coś chrzęści itp, choćby piasek na chodniku ) No ale czasem się posuwa dalej, na uroczystym apelu byłyśmy wszystkie na galowo, a więc i szpilki. Przed samym apelem widziałam jak mi podsuwał w okolice obcasa jakieś plastikowe coś, jakby kawałek obudowy od tel czy coś takiego. Udawałam że nie widze bo jakoś głupio się czułam, no ale był tłok i w pewnym momencie usłyszałam te charakterystyczne chrupnięcie. Udałam że nie zauważyłam, no bo co miałam powiedzieć? I takich krępujących sytuacji jest dużo... Niby nic no ale jednak, rozumiecie wink Co o tym myśleć? Obawiać się go? tongue Co byście zrobiły na moim miejscu? tongue

Gość gość
Kolega moze byc fetyszysta. I takie go cos kreci - teraz podsunie Ci kawalek plastiku a nastepnym razem pajaka slimaka czy zabe... zebys zdeptala

Gość gość
Nie podobasz mu się w szpilkach i tyle,próbuje cie zniechęcić do szpilek

Gość gość
Właśnie o to chodzi że mu się podobam w szpilkach ale jego bardziej interesuje to jak na coś stanę czy zmiażdze przypadkiem ;/