Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyjsc z niemowlakiem w taki upal?

Polecane posty

Gość gość

Wychodzicie w dni takie gorace jak dzus z niemowlakiem? Bo chcialabyn jechac na dzielke a nie wiem czy nie za goraco dla malucha??? Ma miesiac. Oczywiscie bylby w cieniu.

Gość gość
miesiąc to praktycznie jeszcze noworodek. Myślę, że to ryzykowne. Takie maleństwo może odwodnić się w kilkanaście minut:(

Gość gość
tylko wieczorem lub wczesnym rankiem, oczywiście w cieniu i koniecznie z porcją czegoś do picia, bardziej nazwałabym to spacerkiem parę minut i do domu

Gość gość
ABSOLUTNIE. To nic ze w cieniu. W cieniu jest u mnie 32 stopnie nie mowiac ile w sloncu. Na działke owszem ale bardziej popołudniu (ale nie wiem czy to ma sens ). Ja wychodze z domu po 18 w taki ukrop nie wczesniej, no wiadomo chyba ze ide do pracy. Naprawde taki skwar moze wyrządzic sporo krzywdy, lepiej nie ryzykowac.

Gość gość
Oczywiście, że nie. W takie dni jedynie krótkie-do pół godziny spacerki bardzo rano/wieczorem.

Gość gość
Taki skwar jest zabójczy wlasnie dla dzieci i osob starszych. Jak nie trzeba to lepiej nie wychodzic a jak juz to rano lub popoludniem. Z niemowlakiem to wogole nie ma mowy wg mnie o wyjsciu.

Gość Jedynaczka4
Jest straszny upał.Przyjechaliśmy z dzieckiem 9 miesiecznym na 2 tygodnie nad jezioro.Uciekliśmy z weradny do domku, bo stanowczo za gorąco.Za godzine wyjdziemy na spacerek, ale nie teraz.

Gość gość
a ja mam jutro wizytę u ortopedy o 13.15, dziecko ma 7 tygodni, do przychodni jest 20 minut spacerem. Zastanawiam się jak to wszystko zorganizować. Może jednak samochodem pojechać? Stoi przed domem, trochę się nagrzewa.. :(

Gość otulona_snem
absolutnie,4 tygodniowe dziecko w takim upale?,ja nawet z czternastolatkiem bylabym ostrozna w taki gorac,a co mowic o tak malym dziecku

Gość gość
i co z tego bo nie rozumiem w czym problem 333 www.youtube.com/watch?v=_3Ml9TpYjcU

Gość gość
wy naprawdę jesteście takie głupie matki ?

Gość gość
autorko głowe? czy myślisz wyłącznie kaczpą?

Gość gość
i takie rodzą dzieci .....

Gość gość
klimę mam, jadę w poniedziałek, juz mi się dni majstrują ;-) Mąż nie przestawi auta, bo jestem sama.

Gość otulona_snem
aha czyli nie masz prawa jazdy..okej,to moze tate popros,brata czy kogokolwiek by Cie z tym dzieckiem zawiezli,skoro sama nie prowadzisz

Gość gość
Wychodziłam z niemowlakiem rano albo wieczorem, nie należy przesadzać.