Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maena

dziwny sen...

Polecane posty

Gość maena

Witam. Nie wiem dlaczego, ale od kad dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy czuje niepokoj...lęk.. jakis tydzien temu obudzilam sie i czulam sie "bardzo dobrze" - przestalam miec wszelkie objawy ciazy. No po prostu przestalam sie czuc jak przyszla mama. Dzisiaj w nocy mialam sen, a w nim pelno krwi... mojej krwi. Mialam brudna bielizne. Obudzilam sie, poszlam do kuchni sie napic i do lazienki sprawdzic bielizne, wszystko bylo ok. Wrocilam do lozka i znow ten sen tylko tym razem krwawienie zaczelo sie podczas stania w kolejce w sklepie. Wizyte do lekarza mam na wtorek. Jestem okolo 8 tc. Im blizej wizyty tym bardziej sie boje, ze cos bedzie nie tak...

Gość gość
Myślę że śnią ci się twoje własne obawy. Życzę pomyślnej wizyty:)

Gość gość
Pomodl sie poprostu to odejdzie

Gość gość
Oj mi tez w drugiej ciazy czesto snila sie krew. Czesto we snie bieglam z tym do mojej niezyjacej mamy ktora zupelnie ignorowala moj problem twierdzac ze wszysyko jest ok. Mysle ze we snach wychodza nasze obawy i niepokoje a w ciazy sny sa bardziej realistyczne. Dodam ze bez komplikacji donosilam ciaze i urodzilam tez bez powiklan.

Gość gość
a mi zawsze babcia mowila ze krew w snie oznacza krewnego wiec moze szykuje ci sie jakas wizyta niespodziewana

Gość gość
Autorko daj znać jak po wizycie. Wszystko w porządku?

Gość gość
autorko sny nic nie znacza-jedynie pokazuja nasze obawy przestan sie nakrecac na poronienie-idz do lekarza ale nie mysl o tym bo pewnie naczytalas sie tematów z cyklu poroniłam, puste jajko, ciaza pozamaciczna i inne rzeczy-przestan to czytac i myslec