Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podniecają mnie kobiety w weiku od 40 do 60

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam 24 lata i bardzo pociągają mnie seksualnie dojrzałe kobiety od 40 do 60 lat. Czy kobiety w takim wieku mogłyby się związać z kimś takim jak ja? Są różne portale do zawiązywania nowych znajomości najczęściej są to młode kobiety 20+ 30+ za młode jak dla mnie. Na pewno są jakieś samotne kobiety, które nie chciałyby być same w na co dzień jak i w łóżku gdzie można takich kobiet szukać?

Gość gość
To musi być prowo 24 lata - fajny wiek ale co miałabym robić z takim młodym chłopakiem :P

Gość gość
Poważnie, podniecają cie takie stare babsztyle?

Gość gość
gość dziś ŻADNE PROWO, przysięgam że strasznie kręcą mnie takie kobiety!!!

Gość gość
nie, koles czeka na wysyp prochna na topiku zeby se pouzywac :D

Zbokiem musisz być. Zgodzę się że MILFa jest fajnie przer***ać ale takich jest jak na lekarstwo w polszy. I co te stare rozklapichy cię pociągają które się przewalają

Gość gość
dziś to samo byś robiła co ze starszym, jak to ma znaczenie?

Gość gość
( z 17.05 ;) ) a miałeś kiedyś ... jakiś kontakt z kobietą w tym przedziale wiekowym czy to wpływ ( wybacz) por/noli albo pogawędek z kolegami ? Nie wierz we wszystko co prawią kolesie ;)

Gość gość
dziewiędziesiąt dwa to Twoje opinia, ja uważam inaczej, uwielbiam takie kobiety i nic na to nie poradzę!

Gość gość
dziś nie miałem jak dotąd, żadnego kontaktu z takimi kobietami, ba nawet nie miałem jeszcze dziewczyny z tego względu że kompletnie mnie nie kręcą, odkąd pamiętam od zawsze tak jest dlatego strasznie podniecają mnie kobiety bardzo dojrzałe 40-60 w tym przedziale, za takimi oglądam się na ulicy i w ogóle, tylko nie wiem gdzie takie można "wyrwać" i umówić się na randkę itd.

Gość gość
( z 17.05 ;) ) Nie miałeś nawet dziewczyny... co robisz w taki śliczny dzień przed kompem :P.( o to samo możesz spytać mnie :)- mój On wyjechał i usiadłam na "chwilę" przy laptopku aby wysłać sms-a) Ubierz się popraw włosy i na miasto ! Owszem 40+ może się podobać na ulicy - fajnie popatrzeć na zadbaną pewną siebie kobietę ale uwierz koleżanki w Twoim przedziale wiekowym też są fajne

Gość gość
p****le też są fajne kiedy młodziak posuwa starszą babeczkę co w tym złego?

Gość Ghost_young
Co, wy jesteście wszyscy po**doleni? Coraz więcej widzę takich skrzywdzonych szczyli, którzy chcą mamusi do związku. Owszem, rozumiem dziewczyny w wieku do 30lat z większości przypadków to lolitki, które interesuje tylko tytoń, alkohol i smartefon. Ale są też wartościowe, zmysłowe i dojrzałe dziewczyny w tym wieku. Mnie też czasem jarają starsze, ale tylko te bogate, które ubierają legginsy, szpilki i mają klase (jednak nie myślę o związku z nimi, to tylko chwilowa przyjemność dla oka)a was pociągają jakieś krzywonogie mamuśki kurde? Teraz do wszystkich kobiet 40+: nie nawiązujcie kontaktów z takimi szczylami z internetu. Są to skrzywdzone życiowo, nieudolne, pryszczate, odrzucone przez (zwykle przez potworny wygląd bądź nie dbanie o siebie pod żadnym względem) rówieśniczki oraz rówieśników. Leczcie się osły.

Gość gość
może i też są fajne koleżanki w moim wieku lecz kompletnie na mnie nie działają w żaden sposób mnie nie pociągają.

Gość gość
Bo wydaje ci się ze starsze to bardziej otwarte wiec kojarzy ci się to z łatwiejszym zaspokajaniem własnych potrzeb albo jakieś inne przyczyny o jakich nawet nie chce wiedzieć.Bez względu na powody zawiedziesz się na starszej partnerce, jeżeli jesteś przeciętny z wyglądu to trafisz na tą nudniejszą często grubszą albo z niezadbanym ciałem, te ciekawsze agresywne wychodzące z inicjatywą zadbane z ładnym ciałem czyli takie o jakie ci chodzi, zazwyczaj gustują w równolatkach ale jak wolą młodszych to tak 25-35 wysportowanych przystojnych.

Gość gość
"Ghost_young" ale tu chodzi wyłącznie o seks, przyjemnie jest zerżnąć taką p**de-czkę, samotne kobiety są spragnione seksu, np. cześć, cześć co robisz, może wpadnie do mnie? bzykano i do domciu i do następnego." Teraz rozumiesz?

Gość gość
Rozj***la mnie ta co tylko smsa wysyła, a siedzi nieudacznica od rana bo nic innego poza tym forum przegrancow nie ma haha

Gość Ghost_young
Gość <17:34> Rozumiem, ale ten pajac napisał że chodzi mu też o związek. HELLO! Więc to jest idiotyzm. Nawet jezeli tylko o łóżko chodzi, to samotne dziewczyny chyba też są spragnione seksu, nie? Nie rozumiem waszej logiki, pryszczatki. Żegnam ozięble dziwaczki-pryszczaczki-cebulaczki. Hehe