Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MarioP

Flirtu, fantazji, kochanki... wirtualnie, a może...?

Polecane posty

Kobiety z wyobraźnią wykraczającą poza zwykłe granice. Kobiety w związku, w którym facet kończy, odwraca się na drugi i zasypia nawet nie myśląc, czy ona doszła. Kobiety samotne, a lubiące dzielić się swoimi fantazjami. Uwielbiam Was takie, jakie jesteście. Nieważne, czy szczupłe, puszyste, z małym biustem, dużym, brunetki, blondynki, rude... wszystkie jesteście piękne, a każda na swój sposób. Uwielbiam pieścić Wasze ciała, lizać ich zakamarki i doprowadzać Was do rozkoszy. Nigdy w sypialni nie pozwoliłem, by kobieta nie miała satysfakcji. Mogę być dla Was romantycznym kochankiem obsypującym Was pocałunkami, mogę być służącym, którego będziecie deptać i który będzie spełniał Wasze zachcianki. Mogę być Panem, który zerżnie Was jak dziwki, wyzwie od najgorszych suk... Mogę być każdym, jeśli będziecie chciały... piszcie... yacsa80@gmail.com

Gość gość
A jaki jestes naprawde? Co Ciebie najbardziej kreci? Czego bys chciał, gdyby kobieta byla dla Ciebie?

Kobieta zmienną jest tak w życiu, jak i w łóżku :). I właśnie takiej zmiennej kobiety pragnę najbardziej. Będę wymagał, ale i będę spełniał wymagania. Chcę oral, to sam zaspokoję oralnie, chcę anal, to kupię dildo, albo wibrator, żeby mnie też mogła posunąć w rewanżu. Lubię eksperymenty w seksie jednak bez ekstremalnych typu scat, czy mocne bdsm. Dowolne trójkąty, czworokąty, ale i delikatny seks przy świecach. Wszystko, by obojgu sprawić przyjemność.

Gość gość
Bylabym sklonna przekroczyć wiele granic, nigdy jednak nie podzieliłabym się partnerem.