Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to popuszczanie moczu?????

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 28. tygdoniu. Od kilku dni mam ciagle uczucie parcia i ucisku na pecherz. Robilam analize moczu, wyszla ok. Najczesciej w nocy, jak sie przekrecam z boku na bok, to zdarzy mi sie popuscic kilka kropelek. Albo jak skoncze sikac i sie podnosze z kibelka i wstaje, to wtedy tez mi jeszcze poleci kilka kropelek. Do lekarza ide w srode. Myslicie, ze to dziecko uciska i dlatego tak?

Gość gość
Nikt nie pomoze?

Gość gość
Może ciekna ci wody płodowego,tzn sącza się,położna tłumaczyła że mocz można zatrzymać a wód nie.jeśli coś z.nas leci i nie planujesz nad tym to mogą to być wody plodowe.trzeba się zgłosić do szpitala żeby sprawdzili czy wszystko ok żeby pęcherz plodowy nie pękł.ja jestem w 32tygodniu i też mam uczucie parcia,boli mnie spojrzenie ale nic mi nie cieknie.chodzę często siku.

Gość gość
A mi się wydaje ze to nic poważnego, aczkolwiek dobrze powiedzieć o tym lekarzowi, jak się martwisz czy to wody, to w aptekach jest test do kupienia na to, np coś takiego http://medicline.pl/test-na-wody-plodowe-1-szt-p-3530.html, choć ja myślę, że porostu to dziecko naciska.