Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewcia8850

Facet nie odzywa się

Polecane posty

Witam, może mój problem wydaje się typowo śmieszny,no ale niestety jest. Od 2 miesięcy pisałam z pewnym facetem, poznalismy się przez internet. Od początku przypodobaliśmy się sobie, pisaliśmy niemal, że codziennie, kilkanaście godzin na dobę, fb, smsy. Stawiał nadzieje na coś więcej niż tylko pisanie, gdyż okazałam się ''inną'' dziewczyną od pozostałych. Niedługo mieliśmy się pierwszy raz się spotkać. Pisaliśmy, pisaliśmy, aż w pewnym momencie cisza. Nie pisze w ogóle mimo, że jest dostępny na czacie, ma mój numer. Nie pisze już prawie tydzień. Zastanawia mnie co jest tego powodem. Dodam, że napisał mi kilka dni przed ''tym niepisaniem'', że chce mnie jakoś ,,spiąć,, , chce mnie w czymś jakby sprawdzić. Może to te niepisanie jest tym związane. Nie wiem. Spotkałyście sie z podobną sytuacją? Powinnam napisać do Niego pierwsza? Myślę, że wyszłabym na nachalną osobę, ale chciałabym wiedzieć jakie Wy macie na ten temat zdanie.

Gość gość
Nie pisz. Gdy chłopakowi zależy to się stara a on cie olal. Nawet jak Cie sprawdza i czeka na to ze to ty sie pierwsza odezwiesz to napisz ale tylko ze sie zawiodlas i nie wiesz co o co mu chodzi i ze nie bedziesz czekac. Nie wchodz mu w d**e bo sie nauczy i pozniej tez tak bedzie robil.

Gość Kuszetka
22.20 ma rację. Uważaj na gościa. Czeka aż sama zadzwonisz i tak stopniowo, stopniowo Cię urobi