Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co kupić na 15 rocznicę ślubu dla męża ?

Polecane posty

Gość gość

hej, nie długo będziemy z mężem obchodzić 15 rocznicę ślubu, nie mam pomysłu na prezent, pomocy !!!!

Gość gość
Nic.

Gość gość
spodziewałam się ciekawszych pomysłów

Gość gość
Może jakiś seksowny strój dla siebie i jakąś zabawkę do wspolnych zabaw no ale to po warunkiem że lubi takie zabawy. Może jakiś wypasiony zegarek...

Gość gość
albo coś czym się interesuje. Mój by byl zadowolony z zestawu głośników z wyższej półki bo lubi słuchać muzyki ale to wydatek rzędu kilku tysięcy. Może jakąś biżuteria męska.

Gość gość
Jakiś gadżet. Albo fona nowej generacji, markowy zegarek lub smartwatcha czy jak tam to się pisze. Ale też może być kamerka samochodowa lub nowa wersja nawigacji.

Gość gośćxxxxxxxxxxx
Ciekawym rozwiązaniem, może być nowy samochód ew.używany , Sam od swojej żony dostałem Toyote avensis III generacji gdyż zawsze marzyliśmy o samochodzie rodzinnym i żona postanowiła wziąc sprawy we własne ręce, jezdzimy nią do dzisiaj i za to co zrobiła powinienem nosić ją na rękach

Gość gość
Viagrę.

Gość gość
Ja z mężem swoją 15 rocznicę obchodziliśmy 3 lata temu. Rok wcześniej postanowiliśmy, że będziemy szukać wspólnego dla siebie prezentu. Z racji że urodziła nam się w okresie tego roku już druga nasza córeczka postanowiliśmy zmienić samochód. Toyota Avensis 1.8 Valvematic. Ani przez chwilę nie żałowałam, że dałam się namówić na samochód. Sporo miejsca na spakowanie 4 osób w tym niemowlaka, wnętrze bardzo wygodne, do tego mąż twierdzi że rewelacyjnie się prowadzi.

Gość Elizabethgon
Mój był bardzo zadowolony z zestawu hi- fi z panasonica, bo meeega ceni sobie dobry dźwięk i generalnie jest zajarany tego typu sprawami- kwestia czego mu potrzeba, co lubi, tak żebyś pieniędzy nie zmarnowała;)

Gość gość
Ja bym kupila cos bardziej osobistego. Mysle ze idealnym pomysłem jest bielizna :) Sprawdz sobie oferte http://www.anais-apparel.pl/, gwarantuje ze znajdziesz tam cos ladnego :)

Gość gość
Kochana, zafunduj mu fajny wyjazd, oczywiście w swoim towarzystwie. Niektóre luksusowe hotele mają taką ofertę, a jak weekend za mało to wyjedźcie na tydzień w miejsce, które może mu się spodobać.