Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

becikowe

Polecane posty

Gość gość

becikowe samorzadowe - dla kogo? jak i gdzie go uzyskac?

Gość gość
Wszystko masz przeciez w necie. Tylko forum ci dziala? Zalezy od gminy. Spr. na str. lokalnego urzedu czy u was przydzielaja.

Gość gość
u mnie nie. natomiast przydzielaja w gminie mojego narzeczonego. niestety zadych info o dokumentach nie ma...

Gość gość
Ale jestescie ciamajdowate. Ustawa jest jedna na caly kraj, wiec jak nie ma warunkow na str. twojej gminy to mozesz przeczytac info. ogolnopolskie lub z innej gminy.

Gość gość
tak - to dotyczy becikowego dla biednych. A ja mysle o gminnym ktore nie dotyczy biednych .. :/

Gość gość
Gminne tez dotyczy biednych i przecietnych. Moze nie najubozszych, ale obowiazuje pulap dochodow. Dlaczego jestescie takie fajtlapowate? To forum was odmozdzylo czy co?

Gość gość
Czytalam ze becikowe samorzadowe nalezy sie osoba ktore nie uzyskuja dochodow powyzej 1000 na osobe. Szukalam w necie i pisalam - nie znalazlam nic na temat danej gminy...

Gość wifigdańsk
osoboM. ja wyczytałam ze to zalezy od gminy, na jednym forum pisza ze Gdansk rpzyznaje,na innym ze nie przyznaje a jeszcze na innym ze GW pisze ze przyznaje a jak się zadzwoni to mowią ze nie. Tak wiec najlepiej zadzwonic do swojego Urzędu miasta i zapytać.

Gość gość
To zaraz powstanie temat "gdzie zaleźć numer do Urzędu Miejskiego takiego a takiego" :D

Gość gość
Nie, teraz autorka bedzie czekala, az ktos za nia zadzwoni i sie dowie, a potem napisze jej na forum. Tak jak czeka, az ktos skorzysta za nia z wyszukiwarki. Wkurzajace sa takie osoby.

Gość gość
Albo spyta, czy jest ktoś z jej miasta kto takie becikowe dostał :D