Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

starsze kobiety wobec młodych

Polecane posty

Gość gość

Mam takie pytanie jestem młody mam 24lata i czy miałbym szanse pójść z kobietą w wieku 30-34 lat do łóźka ? Powiem szczerze że chciałbym aby takie mnie coś spotkało, ale czy znajdą się takie kobiety po 30stce które by mogły pójść do łóżka z młodszym facetem o pare lat? Proszę o wasze wypowiedzi, jeśli tutaj się znajdą takie to napiszcie ;)

Gość gość
ty się to kapłaństwa szykuj a nie za baba mi sie uganiasz

Gość gość
a po co? pozwól że to ja sobie będe sam wybierał co mi będzie się podobało, mnie takie coś nie interesuje więc nie będe się do tego szykował

Gość gość
Tak ale tylko analnie. Młodszym się cipki nie daje

Gość gość
a dlaczego nie ? ,

Gość gość
to trudne pytanie bo jak widać z twojego tekstu chodzi ci ewidentnie o seks a nie o jakiś trwalszy związek oparty na wzajemnym uczuciu,musisz wiedzieć jedno, kobiety w tym wieku są doświadczone i ustatkowane i raczej nie szukają przygód a stabilności itrwałych związków. Jednak pomijając seks wydaje mi się że miłość nie ma granic i wtedy twój młody wiek byłby dużym atutem. magda

Gość gość
hej jest tu jakaś kobieta w wieku 30-32 lat ? Mi chodzi o seks , jak i o spotkania, również i mógłbym być w związku z taką kobietą ;)

Gość gość
No jasne! Na starej piczy młodzież się ćwiczy.

Gość gość
Mi zarówno chodzi o to jak i o to, mógłbym być w związku z taką kobietą a seks to dla przyjemności. Jeśli jest tutaj jakaś kobieta w takim wieku to niech napisze czy by chciała popisać ;).

Gość gość
Więc podaj meila.

Gość gość
Witajcie jestem młodym chętnym chłopakiem na dojrzała kobietę :-) jak by jakąś kobieta była zainteresowana to niech pisze grzesiek.wysoki@wp.pl