Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Grube dziewczyny

Polecane posty

Gość gość
kobieta to nie produkt z gwarancja jakości..

Gość gość
ja, moi koledzy i większość ludzi których znam nie chciałoby grubej dziewczyny\faceta. Sam kiedyś byłem gruby i sam ze sobą zle sie czułem, dlatego wziałem sie za siebie i po pół roku doszedłem tam gdzie chcialem a wiec sie da

Gość gość
No i dobrze. Ale na chuj gadac o tym tyle czasu? Chcesz cos komus udowodnic, zakazac istnec? Nie lubie lodow truskawowych, ale nie p*****le o tym pol dnia i nie zakazuje innym ich jesc i nie doszukuje sie ideologii , ze ktos jest p*****lniety, bo je lubi.

Gość gość
tak samo jak biedni faceci, na starcie odpadają hehe

Gość gość
dyskutujemy na poważny temat, po co te nerwy ? nie chcesz to opuść ten temat

Gość gość
Ja gdybym znalazla super faceta ktory by mnie dobrze traktował schudlabym dla niego :) Ale nie spotykam super mezczyzn tylko takich ktorzty mnie traktuja jak ostatnia deske ratunku i sie z tym nie kryja dlatego nie chce mi sie dla nich tyłka ruszyc :)

Gość gość
I nie bardzo kumam do kogo mowisz 'a wiec sie da'. Chcesz kogos zmotywowac do odchudzania? A wiesz, ze to sie nie uda z kazdym? Ja tez chcialabym namowic ludzi do przedsiebiorczosci i spelniania marzen, ale to utopia :D

Gość gość
Jak to jest powazny temat, to przepraszam.... Jak na razie wyglada na glupi :D choc probuje byc madry za wszelka cene :)

Gość gość
to jest temat edukacyjny, moge wrzucić linki do ćwiczeń z lewandowska

Gość gość
Powiedz mi czemu nie wytoczysz sie z domu i nie pojdziesz poderwac jaiejs dziewczyny, abys mogl spedzac z nia czas, a nie za atrakcyjne uwazal siedzenie tutaj i gadanie o czyms, czego nie lubisz? No powiedz mi?

Gość gość
Edukacyjny? W ktorym miejscu byl? Bo chyba dopiero teraz to wymysliles. Dzizys chlopie... ogarnij sie :D po co mi cwiczenia z Lewandowska? wole pilates :P

Gość gość
czemu tak przejmujesz sie ze ktoś czego nie lubi ? czemu nie pójdziesz z chłopakiem na impreze w tę sobotnią noc ? co cie obchodzi znanie innych ?

Gość gość
To ja tez zaraz zaloze watek edukacyjny pod tytulem: ogarnijcie sie ludzie i przestancie zajmowac zyciem innych, tylko sie zajmijcie swoim wlasnym. I humorystycznie: to, na co zwracamy najwieksza uwage przyciagamy do siebie, wiec moze dlatego podrywaja was te nieszczesne dziewczyny z nadwaga? :D

Gość gość
Nie przejmuje sie tym, ze ktos czegos nie lubi ; przejmuje sie tym, ze przez to wpada w jakas manie i zasmieca forum milionem watkow. A to akurat ma bezposredni wplyw na mnie, bo mnie w*****a. Nie w*****a mnie samo zdanie, tylko w*****a mnie sposob, w jaki jest wyrazane i bezcelowosc dzialania. Rozumiesz? a dzisiaj mam apogeum, po zobaczeniu miliona takich watkow. Podobnie jak z watkami o dziewicach etc. A ze mam nastroj, to przyszlam powalczyc z glupota, na ktora chyba jednak lekarstwa nie ma. Juz wrocilam, chociaz nie z imprezy :D

Gość gość
dziewczyny z nadwagą zasługuja na szczeście i miłość, jeśli tylko robią coś zeby zrzucić te nadwage :D

Gość gość
walczyć z głupotą w internetach ? syzyfowa praca :D

Gość gość
BTW kolejna historyjka. Dzisiaj widzialam dziewczne o moim zdaniem naprawde fatalnej figurze. Spojrzalam chwile i przeszlam nad tym do porzadku dziennego. A jakbym wlazla na forum i zaczela o niej pisac, opisywac dokladnie jej cechy, i jeszcze dorabiac teorie, ze ona nie ma prawa miec faceta bo jest taka i taka, tobym sie nie zdziwila, gdyby mnie do psychiatryka odwiezli. Pomysl troche nad tym.

Gość gość
No i o tym mowie, bierzecie dziunie, ktore szpachluja sie dla faceta, nie maja odpowiednich cech charakteru, a potem placz ze 'mialem szczupla a jest gruba i nie chce chudnac!'. Charakter jest naprawde wazny, chocby pod tym wzgledem jesli nawet jestescie durni i nie zalezy wam na niczym wiecej....

Gość gość
I ostatnia wypowiedz brawo. Przeciez tutaj c drugi temat to jakies chore wywody autora 🖐️ jakies opinie ktore trzyma w swojej glowie bo nie ma gdzie sie wyzalic.

Gość gość
No akurat ta laska ma tez inne wkurzajace cechy charakteru. Ale to szczegol.

Gość gość
Dlatego probuje chlopakowi wytlumaczyc, a on jakby zaciela sie plyta. I jeszcze Lewandowska mi zaproponowal jakbym tego potrzebowala... Biedny chlopaczyna zacial sie w swoim toku myslenia. Nie jestem chyba dobra nauczycielka :D

Gość gość
Dobra, ja sie udaje na spoczynek, troche zasmucona ze i tym razem utopia sie nie dokonala :) pozdrowienia ludki

Gość gość
jest jeszcze Shaun Thompson

Gość gość
poza tym autorze pamietaj ze za krotki sen grozi nadwaga... a pamietaj ze poprzednia nocke tez zarwales piszac o 'grubych' :) tylko ostrzegam!

Gość gość
autora to chyba dawno tu nie ma, w każdym razie ja nim nie jestem