Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slonecznie

Co sadzicie o psach na plazy?

Polecane posty

Gość slonecznie
Jest zakaz wprowadzania psów na plaże . Wiec po co cała ta dyskusja ? Psów na plaży nie powinno być . W Kołobrzegu akurat nie ma tego zakazu,nie wiem jak w innych miastach. Pies moze być na plazy na smyczy ale oczywiście nie moze sie zalatwiac na piasku

Gość gość
Biedny taki pies na plaży, bo przecież jest mu gorąco! No chyba że obetnie mu się zbędną sierść (http://www.fryzjerpieskow.pl/), ale to też jest wtedy narażony bardziej na promieniowanie słoneczne. Ja jestem przeciwna, ale rozumiem na przykłąd ludzi, którzy z psami spacerują nad brzegiem morza.

Gość gość
a najgorzej jak taki pies wychodzi z wody,caly mokry po piachu i lata miedzy kocami niejednokrotnie przebiegajac przez koce innych plazowiczow

A ja uważam , że można zabrać psa na plażę jednak na pewno nie w sezonie gdzie plaże są pełne i po prostu obecność psa może komuś przeszkadzać . Nie mówiąc już o tym ,że pies okropnie się męczy na plaży na której nie ma nawet gdzie się schować przed upałem. W zmienię lub jesieni na spacer po plaży nie widzę przeciwwskazań. I najważniejsze , żeby każdy właściciel psa po nim sprzątał bo nikt nie lub wejść w KUPĘ NA PLAŻY.