Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma sensu zgłaszać czegokolwiek na policje

Polecane posty

Gość gość

Noc ,pare min po północy,miasto,okna wyotwierane,slysze placz dziecka takie zawodzenie dzircka okolo 3 lat wyjr a buuu mama,slychac to ewidentnie z zewnatrz a nie z mieszkania,poderwalam sie na rowne nogi i slucham i w sumie nie dowietzam ,moze to pies? No nie wiem,poszlabym sprawdzic ale nie zostawie moich malych samych wirc dzwonie na 112 i opisuje sytuacje oni pytaja imie nazwisko adres moj to podaje i mowie ze nie mam 100 procent pewnosci czy to dziecko czy pies i mowie ze wole dmuchac na zimne i nie chce ponosic konsekwencji jak na szczescie byloby pudlo i pan mi na to ze Raczej nie bedzie konsekwenvji.RACZEJ..ale to nie koniec tej histori bo patrol przyjechal a jakze nawet szybko bo po 10 min tylko ze ptzejechal ulica i pojechal,nimt nie wyszedl z auta nie zobaczyl w krzaki nic zlew totalny.Pozniej juz tego wycia nie slyszalam ale nocke mialam z glowy bo przeciez jak to dzircko to moglo sie oddalic zasnac zrmdlec po upalnym dniu. Juz wiecej nigdy nic nie zglosze,nie bede reagowala bo to tylko nerwy ,grozba mandatu a sluzby i yak nic nie zrobią

Gość gość
Znów zechlałaś się głupia qrwo i omamy miałaś :D

Gość gość
Narkomańskie zwidy :D Ciesz się że mandatu nie wypisali za zawracanie doopy szmato

Gość gość
Spadaj telefon mi litery przestawia

Gość gaajowy
bo to Polska właśnie. W wykonaniu POpaprańców. Zresztą. jak to klasyk powiedział ... Polska istnieje tylko teoretycznie.

Gość gość
Policja tak jak i urzednicy w wiekszosci i to samo lwkarze to pasozyty zerujace na nas i zyjace niczym RAK z Naszych pieniedzy!

Gość gaajowy
bo to Polska właśnie. W wykonaniu POpaprańców. Zresztą. jak to klasyk powiedział ... Polska istnieje tylko teoretycznie.

Gość gość
To mogły być koty (a ściślej, kotka). Ich głosy często brzmią jak zawodzenie niemowlęcia. Pies wyje, może być w bólu ale nie brzmi jak zawodzenie. Często, takie odgłosy wydaje dźwięk wiatru. Dobrze zrobiłaś. Lepiej jest powiadomić o nie znanych odgłosach jak nic nie robić.

Gość gość
Mam nadzieję że to było dziecko i że zdechło

Gość gość
Koty to nie byly bo bym poznala znam sie na kociakach,poza tym to nie byl placz niemowlęcy,nie wiem moze ktos przechodzil z placzacym dzieckiem? Ale po polnocy ?

Gość gość
Im sie nie chce interweniować i zużywać paliwa No chyba, ze jakiś prominent zadzwoni :P Wkurzajace są te rozmowy z dyzurnym na 112 czy 997. Robi wszystko, aby obywatela zniechęcić :(

Gość gość
Mogłabym długo pisać o tym, ile razy mnie spotkało cos złego ze strony policji dlatego, że zgłaszałam jakieś zagrożenie ludzkiego zycia albo zdrowia.

Gość gość
08.16 napisz proszę,choćby w skrócie.