Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aaaale mi brakuje dorodnych cycków kobiecych, bo już 2 lata nie ciupciałem

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Ech,a Ja tylko o majtkach smutas.gif Bo ściskać wolę mięśniami leżącymi niżej. xxxxxxxxxxxxxxxxxxx A ile masz lat? Coś czuję, że jedna z Was, to podszywający się pod kobietę koleś - zboczeniec... Tylko teraz moim zadaniem jest odgadnąć pod którą z Was podszywa się ten świntuch... Ja jestem wysokim 30-letnim brunetem, opalonym i umięśnionym. Poproszę o fotki mokrych majteczek i cycuszków: jarekrst@wp.pl

Gość gość
gość dziś Nie wysyłam żadnych zdjęć M.K. xxxxxxxxxxxxxx a jak się pojawię, a okażesz się 50-latkiem z rozkraczonymi nogami i faktycznie mokrym kroczem? co ja wtedy pocznę?

Gość gość
Może i jestem zboczona,ale jestem kobietą ;-)

Gość gość
Ja lubię bardziej dojrzałych facetów i jestem kobietą. Potrzebuję samca w wieku 40+. Niestety droga 30 -stko, odpadasz. M.K.

Gość gość
gość dziś Może i jestem zboczona,ale jestem kobietą oczko.gif xxxxxxxxxxxx A ile masz wiosenek? Tfu, ale beszczel jestem - pytać kobietę o wiek, ale tutaj jest internet i nie mam możliwości innej weryfikacji wieku A podeśle któraś malutką fotkę biuścika - wtedy uwierzę, żeś kobieta z krwi i kości i pojawię się u Ciebie i będę masował :)

Gość gość
gość dziś Ja lubię bardziej dojrzałych facetów i jestem kobietą. Potrzebuję samca w wieku 40+. Niestety droga 30 -stko, odpadasz. M.K. xxxxxxxxxxxxx Jestem dojrzały, a samiec w wieku 40 lat już tyle nie może co ja :P jeszcze byś to odszczekała, jakbyś zobaczyła moje ciałko... Ale zajmę się koleżanką od majteczek :):P

Gość gość
No spoko, nie, to nie - żadna nie chce, żebym się zajął jej majteczkami/suteczkami jędrnych cycuszków, to uciekam na portal randkowy, bo mnie właśnie jakaś lala wyrywa :) blondi, a wolę ciemniejsze... ale jestem taaak spragniony...

Gość gość
Niejeden samiec w wieku 40 lat ma jeszcze werwe i potrafi zaskoczyć partnerkę M.K.

Gość gość
Ej no nie zostawiajcie mnie samego sobie...! Bez cycuszków i wilgotnych majteczek!

Gość gość
Udanego polowania życzę. O ile jesteś tym za kogo się podajesz ;-)

Gość gość
Jestem tym, za kogo się podaję, możesz być pewna na 100, a gdzie to polowanie?

Gość gość
Ty wiesz,bo polujesz ;-) Ja wolę wyławiać perły. Trudne,ale uparcie czarnej szukam.

Gość gość
No to ja blondi M.K.

Gość gość
ja jestem czarną perłą, którą wyłowiłaś aaale bym się pobawił Twoimi cycuszkami... mmmm... tak bez podtekstów... tylko pobawił... hm? :)

Gość gość
gość dziś No to ja blondi M.K. xxxxxxxxxxxxxxxx a jednak Cię cycuszki swędzą... a mnie paluszki i języczek... więc? :)

Gość gość
Oddam się tylko facetowi 40+. Jeśli tu taki wpadnie, niech napisze M.K.

Gość gość
Łó jejku... tu to takich nie brakuje ja jestem młodsza perełką :P a to mój wątek i ja tu szukam młodych, ładnych jędrnych cycuszków, bądź mokrych kobiecych majteczek :) czyt. perełek najlepiej ciemnych :)

Gość gość
Blondi, Słowo się rzekło. Oby ten kto tu wejdzie oprócz wieku miał wszystko co trzeba ;-)

Gość gość
ja mam 44, ale czasem mam problem z dryganiem...

Gość gość
Cycki mam świetne, włosy ogniste ( ciemne tylko sutki :-( ) a majtki mokre nieustannie...ale odpadam,bo nie jestem napaloną gówniarą .

Gość gość
Gość 13:42 no to Ty masz problem. Większość facetów w tym wieku nie narzeka na brak wzwodu. M.K.

Gość gość
gość dziś Cycki mam świetne, włosy ogniste ( ciemne tylko sutki smutas.gif ) a majtki mokre nieustannie...ale odpadam,bo nie jestem napaloną gówniarą . xxxxxxxxxxxx Dla mnie pierwsza liga! Chcesz, żeby pomasował cycuszki Ci wykształcony, wysoki, umięśniony 30-letni brunet?

Gość gość
zarzuciłem wędkę i czekam

Gość gość
zarzucam ponownie, obym do wieczora nie czekał...

Gość gość
Hehe.....czekaj, czekaj, może jakaś plotka nadpłynie, oby nie okazała się piranią M.K.

Gość gość
A daleko ta woda,w której kija moczysz ? ;-) Jeśli nie,to uważnie obserwuj spławik...

Gość gość
Jeszcze nie moczę kija, więc o piranie się nie obawiam;) Czekam na jędrne cycuszki, tudzież mokre majteczki, a raczej to, co pod nimi ;)

Gość gość
uhuhuhu, aż wędka mi się prawie złamała...

Gość gość
Skąd jesteś?

Gość gość
Jak wedka sie zlamala, to niedoswiadczony z Ciebie wedkarz:D