Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne rozmyslania 40 latka

Polecane posty

Gość gość

W swoim zyciu miałem dwie zony i tylko one byly moimi partnerkami.Chce znalezc nowa ale mam penisa 13 cm dlugi i 11 w obwodzie.Boje sie ze zadnej moge nie przypasc do gustu,bo dzis tyle slyszy sie o dziwnych oczekiwaniach kobiet

Jak na 40 faktycznie masz dziwne rozmyslania, ten stan nazywa sie syndrom 40-latka. W malzenstwach szuka sie potwierdzenia w ramionach innych dziewczyn, bedac singlem chodzi sie na dyskoteki i wyrywa pijane panienki lub mezatki, mysle ze nie bedzie widac po ciemku co tam masz i w jakiej wielkosci.

Gość gość
Nie gustuje w szybkich panienkach.

Gość gość
up

Gość gość
ale przynajmniej wiadomo dlaczego to ex zony juz po twoim pierwszym poscie :D wez go w garsc i pokazuj kazdej babie na ulicy moze sie jakas skusi :P

Gość gość
ile masz wzrostu?

Gość gość
Co to za roznica ile mam wzrostu?

Gość gość
no ile?

Gość gość
Mam 170 cm.Wiem że to glupie mysli ale jakos tak mnie naszlo z obserwacji.

Gość gość
up

Gość Laura2777777
A ja Ci napiszę, ze zby jakas znaleźć musisz przede wszystkim wyzbyc sie kompleksow bo zakompleksiony facet z powodu malego penisa to nic fajnego dla kobiety. Serio. Nie wiem dlaczego swoja wartość opierasz na dlugości przyrodzenia , tak malo masz kobiecie do zaoferowania? Przede wszystkim musisz ja soba oczarować ja w dlugośc***enisa nie widze materialu na zwiazek

Gość Laura2777777
A kobiety co by skreślily fajnego faceta bo ma 13 cm to muszą byc jakieś glupie. Oczywiscie nie wiem czy jestes fajny to juz musisz Ty sam ocenic. Ale 13 cm powiedzmy, ze mieści sie w normie, to jest mit ,ze kobiety poleca tylko za penisem, slabe masz mniemanie o kobietach jak tak myslisz tyle Ci powiem :P Wolalabym sie zwiazac z fajnym facetem na poziomie z 13 cm, niż z jakimś głupkiem co ma nawet 20