Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Co z okresem?

Polecane posty

Gość gość

Czesc dziewczyny. Dzis niedziela, wiec do lekarza nie pojde, a zaczynam sie meczyc, bo coraz wiecej niepokoju. Opoznia mi sie okres od tygodnia. Czasem bola mnie plecy i podbrzusze, piersi niewiele, ale to wlasciwie nie w tym problem, bo mialam tez miesiaczki, ze nic mnie nie bolalo, a czasem, ze plakalam z bolu. No i co z tym okresem? Zawsze pojawial sie mniej wiecej regularnie, najwyzej 1-2 dni opoznienia. Ciaze raczej wykluczam, bo z pewnych powodow ostatni raz wspolzylam z partnerem ok. 4 miesiecy temu i przez te miesiace mialam okres, zadne plamnienie, tylko po prostu okres. Poza tym wtedy stosunek byl zabezbieczany, byla prezerwatywa. Raz sie mniej wiecej tez zdarzylo w tamtym czasie, ze partner doszedl jakos w okolicach czesciowo, ale nie byl w srodku ani nic, bawilismy sie w dotykanie sie. Mimo wszystko wtedy mialam jakis wewnetrzny niepokoj mimo logiki i ogolnej wiedzy o swoim ciele, ktora mnie stanowczo uspokajala zrobilam dwa testy i nic, jednak kreseczka, a na drugi dzien miesiaczka. Sama nie wiem co o tym myslec. Troche sie niepokoje czy to nie jakies torbiele albo nie daj boze jakas inna choroba aczkolwiek generalnie moje samopoczucie nie jest jakies zle. Co do stresu, owszem zdaje na prawko jutro, ale mialam gorsze przejscia w zyciu nie raz, a okres i tak sie pojawial. Poczekam jeszcze tydzien i pewnie pojde do lekarza.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować