Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co z okresem?

Polecane posty

Gość gość

Czesc dziewczyny. Dzis niedziela, wiec do lekarza nie pojde, a zaczynam sie meczyc, bo coraz wiecej niepokoju. Opoznia mi sie okres od tygodnia. Czasem bola mnie plecy i podbrzusze, piersi niewiele, ale to wlasciwie nie w tym problem, bo mialam tez miesiaczki, ze nic mnie nie bolalo, a czasem, ze plakalam z bolu. No i co z tym okresem? Zawsze pojawial sie mniej wiecej regularnie, najwyzej 1-2 dni opoznienia. Ciaze raczej wykluczam, bo z pewnych powodow ostatni raz wspolzylam z partnerem ok. 4 miesiecy temu i przez te miesiace mialam okres, zadne plamnienie, tylko po prostu okres. Poza tym wtedy stosunek byl zabezbieczany, byla prezerwatywa. Raz sie mniej wiecej tez zdarzylo w tamtym czasie, ze partner doszedl jakos w okolicach czesciowo, ale nie byl w srodku ani nic, bawilismy sie w dotykanie sie. Mimo wszystko wtedy mialam jakis wewnetrzny niepokoj mimo logiki i ogolnej wiedzy o swoim ciele, ktora mnie stanowczo uspokajala zrobilam dwa testy i nic, jednak kreseczka, a na drugi dzien miesiaczka. Sama nie wiem co o tym myslec. Troche sie niepokoje czy to nie jakies torbiele albo nie daj boze jakas inna choroba aczkolwiek generalnie moje samopoczucie nie jest jakies zle. Co do stresu, owszem zdaje na prawko jutro, ale mialam gorsze przejscia w zyciu nie raz, a okres i tak sie pojawial. Poczekam jeszcze tydzien i pewnie pojde do lekarza.

Gość gość
up

Gość gość
strzel se dobrze z palca to zaraz się pojawi

Gość gość
Stawiam że winne jest prawko + upały.

Gość gość
Nie przejmuj się aż tak bardzo, chyba każdej kobiecie zdarza się opóźnienie raz na jakiś czas, ciało ma swoje prawa, które niekoniecznie nam wydają się logiczne, czasami zmiana sposobu odżywiania, intensywne ćwiczenia mogą mieć wpływ. U mnie niektóre stresy mają wpływ, a niektóre nie, nie wiem dlaczego. Niemniej jednak zadbaj o wizytę kontrolną u gina, lepiej badać się raz na jakiś czas.

Gość gość
Tez myslalam o tych cholernych upalach. Zobaczymy. Poczekam jeszcze troche, potem najwyzej pojde na jakas wizyte kontrolna. Zobaczymy sie 'odblokuje' po egzaminie haha :D