Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Noga co zrobić zdj

Polecane posty

Gość gość
ale napiz jakie są objawy, czy boli, czy maz zylaki,

Gość gość
przeciazylas stope, schudnij locho:)

Gość gość
Nie boli, w tym miejscu czuję jakby skóra się narosła, mam chorą tarczycę. Jedyne co mi powiedzieli, że to może być ucisk w kręgosłupie ale nie mam z tym objawów..

Gość gość
Nie żebym straszył, ale jak tylko spojrzałem to przypomniała mi się moja mama, miała identycznie ale na obu stopach. Pojawiło się to u niej gdy miała raka, niestety zmarła

Gość gość
no to chyba zmien lekarza, albo idź do do ortopedy skoro to moze byc od kregoslupa, ja ttez mam jedną noge opuchn ietą ale mnie boli bo to zakrzepica, mysslalam ze masz podobne objawy do moich, ale nie .

Gość gość
moze masz za duzo wody w organizmie?

Gość gość
zapisałam się do innego, zobaczymy co powie. A czym się charakteryzuje zakrzepica? wody chyba mam normalny poziom bo inaczej opuchlizna byłaby na dwóch nogach chyba... Żadnego buta nie mogę kupić, jeden muszę kupić większy drugi mniejszy.. porażka

Gość gość
zakrzepica to opuchlizna jednej nogi, ból jak diabli czerwone plamy na obu nogach, po lekach przechodzi , to jest zakrzepica żyl powierzchownych raczej uciążliwa i podobno nie jest zbyt groźna bo żyl glokich jest niebezpieczna dla zycia

Gość gość
Ja na Twoim miejscu zgłosiłabym się do chirurga naczyniowego (Np. http://chirurgnaczyniowygdansk.com.pl/). Jeśli to jest zakrzepica, to nie ma na co czekać, trzeba działać. W ogóle ze wszysytkimi chorobami trzeba działać, a nie brać na przeczekanie i myśłeć zę samo przejdzie.

Gość gość
Udaj się do specjalisty. Ja miałam problemy z kręgosłupem i rwę kulszową - wyleczyli mnie w http://www.wyleczbol.pl/ i już teraz wszystko jest w porządku. :)