Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Poznaniak89

Rozprawicz mnie

Polecane posty

Szukam kobiety z Poznania, która będzie moją pierwszą partnerką seksualną. Szczupła, wiek od 18 do 35 lat.

Gość gość
idz do d***** skoro szukasz seksu dla seksu

Gość gość
sex tez moze poczekac jak nie dojrzales do zwiazku z kobieta

Dlaczego uważasz, że nie dojrzałem do związku? Trudno znaleźć dziewczynę, która by mi odpowiadała w takiej relacji. Tylko i aż tyle.

Gość gość
dlatego ze nie szukasz zwiazku tylko doopy proste jak budowa cepa doope mozna sobie kupic ale zwiazek trzeba zbudowac tobie sie nie chce zawracac tym glowy wiec dajesz ogloszonko ktore z gory stawia dwie uczestniczace w - nazwijmy to rocesie rozprawiczania- osoby w kategoriach miesa

Związku już szukałem, ale pomimo tego właściwej kobiety nie znalazłem. Sam fakt, że zdecydowana większość w przeciwieństwie do mnie chce mieć kiedyś rodzinę większą niż dwie osoby sprawia wiele problemów. W dodatku żadna nie ma tego napisanego na czole, więc bardzo łatwo tracić czas.

Gość gość
jedno proste pytanie zajmuje jakies 5 sekund to faktycznie ogromna strata czasu :D

Tak, oczywiście. W końcu właśnie tak się poznaje kobiety. Wariant pięciosekundowy poniżej. - Cześć piękna niewiasto. Chcesz mieć kiedyś dzieci? Jeśli odpowiedź brzmi tak: - No to niestety nie możemy być razem. Pa. Jeśli odpowiedź brzmi nie: - To super. Zapraszam cię na randkę. W tym momencie pełna ekscytacji niewiasta zgadza się i być może staje się to pierwszym krokiem ku wielkiej miłości... Chyba sama w to nie wierzysz.