Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezatka 27

zabawa we troje?

Polecane posty

Gość mezatka 27

Witam wszystkich :) Jestem atrakcyjną, szczupłą i zadbaną kobietą. Mam 27 lat. Postanowiłam spełnić fantazje męża i zrobić mu trójkąt :)Mój mąż atrakcyjny facet. Ma 183 wzrostu, szczupły, 32 lata. Wiem, że marzy o takiej zabawie. Ale od chęci do realizacji w takim przypadku długa droga, ponieważ trzeba znaleźć chętną kobietę. Kobietę atrakcyjną, zadbana, szczupłą, która zna swoją wartość i lubi seks. A więc postanowiłam zapytać tutaj. Może jest jakaś chętna kobietka bi? Jeśli tak piszcie MlodeMalzenstwo27@wp.pl Ps. My jesteśmy z okolic Warszawy Buziaki

Gość gość
Ale od chęci do realizacji w takim przypadku długa droga, ponieważ trzeba znaleźć chętną kobietę. a dlaczego kobiete???:D:D:D nie może to być seks z dwoma facetami??? kobieto, naprawde tego chcesz? podszyw to idż na forum i ogłoszenia na fora EROTYCZNE, a nie pisz tutaj, znudzony gimnazjalisto, głupich prowo. dorosli ludzie, którzy wiedzą czego szukaja, wiedzą , Gdzie tego szukac. A ty wróc do ksiazek albo idz pograć w piłke...

Gość mezatka27
I tu się mylisz. A nie wiem gdzie szukać może dlatego, bo jestem zwykła dziewczyną, żona, matką i nigdy nie szukałam dziewczyny do takiej zabawy. A mężczyzn nie musze szukać, bo mąż kiedyś mi zorganizował taki trójkąt. A więc dziękuję za wypowiedz. I jeśli nie masz pewności kto jest po drugiej stronie to nie oczerniaj

Gość mezatka27
A i przepraszam ze od razu nie dodałam tematu na erotycznym tylko na ogólnym, roztargnienie i juz naprawiłam blad

Gość gość
Akurat mogę zrozumieć autorkę. Tez bym nie szukala w anonsach erotycznych a raczej na normalnych forach.

Gość gość N
Jestem kobietą i też mam taką fantazję. Dziwię się, że ludzie często nie potrafią zrozumieć takich potrzeb. Wszystko jest OK, jeśli o trójkącie fantazjuje mężczyzna. Jeśli jednak ma na to ochotę kobieta, to od razu włącza się "czerwona lampka", że pewnie to podszyw gimbazy. A niby dlaczego?

Gość gość
Zboczona dziwa z ciebie i tyle potem moż bedzie miał zachcianke by przeleciało Cie pięciu facetow też napewno sie zgodzisz by zrobić mu przyjemność.Jak to kobieta sie upodli byle meżusiowi sie przypodobać.Załosny wór na sperme z Ciebie

Gość gość
Ekstra temat tez probuje od jakiegos czasu namowic zone na seks i inna para mysl ze jakis obcy facet by ja zerznal ta dotychczas przyklad matke i zone a ona nie moglaby ukryc rozkoszy widzac ze ja rznie na moich oczach dziala naprawde kuszaco oczywiscie ja bym sie zemscil na jego zonie face f****ng itp hehe :)

Gość gość N
Skąd tyle jadu w Tobie? Nie interesuje Cię ten temat, to nie czytaj.

Gość mlodemalzenstwo27
Do gościa z 9.56 Proszę wrócić do podstawówki i nauczyć się czytać ze zrozumieniem. Szukamy kobiety i w tym trójkącie jedynym mężczyzną bedzie mój mąż, więc jak moge być workiem na spermę? A poza tym mój mąż nie ma takich fantazji o jakich tu napisałeś. Pozdrawiam i życze więcej życiowego optymizmu bo widze że straszny ponurak z ciebie.

Gość gość
Gościu z 9:56 idź do szkoły i naucz się pisać, zamiast kogoś obrażać. Nie masz żadnych marzeń i fantazji to Twoja sprawa ale nie komentuj fantazji innych

Gość gość
jak ktoś zakłada temat, i to w dodatku na kafe, to się musi liczyć z wszelkimi komentarzami, także niepochlebnymi dla siebie i tyle