Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na jesień rozpoczynam OCZYSZCZANIE organizmu !!

Polecane posty

Gość gość

To będzie mój drugi raz w życiu. Pierwszy raz był 4 lata temu. Wtedy miałem 31 lat. Nie do opisania co można zyskac. Kto nie spróbował to nie uwierzy ale trafiona 6 w totka ma się nijak do tego uczucia jakie nam towarzyszy po pełnym oczyszczeniu. Ostatnie 4 lata to najlepszy okres w moim życiu. Pełna energia, zero chorób, chocby zwykłego kataru. Zasypiałem po 2-3 minutach. Budziłem się kapitalnie wypoczęty, zero ziewania podczas dnia. Zdrowy wyraz twarzy z rumieńcami na policzkach, błysku w oczach. Idealnie różowy język bez żadnego nalotu. Odrosły mi włosy a miałem spore juza zakola. Zero sińców pod oczami. Paznokcie idealnie gładkie , bez grudek albo białych plamek. Nic nie boli, w kościach nie łupie. Oczywiście przez te 4 lata trzymałem rozsądną dietę choc czasami trochę folgowałem sobie na imprezach urodzinowych. No i właśnie dlatego za 2 miesiące ruszam znowu. Pełne oczyszczanie zajmnie mi 3 miesiące. Najpierw oczywiście jelita, później wątroba, kości i stawy, nerki, krew i limfa i naczynia ( żyły ) na końcu. Nawet nie zdajecie sobie sprawy co daje takie oczyszczanie

Gość gość
To czemu nie zaczniesz od teraz

Gość gość
Najlepiej jest albo na wiosnę albo na jesień. Ma to związek z rocznym biorytmem ;) To tak samo jak lewatywę robi się albo rano o 6-7 albo na wieczór o 20-21. Wtedy najlepiej pracują. Leków na serce też nie bierze się np. o 15 a najlepiej o 2 w nocy ! Taka jest już natura ;)

Gość judyta2
Ja oczyszczam swój organizm poprzez Proszek zasadowy w tabletkach musujących http://www.langsteiner.eu/pl/produkty/proszek-zasadowy-w-tabletkach-musujacych-20-tabletek/ które łatwo mieszczą mi się w torebkę i mam je zawsze przy sobie. Codziennie rano w pracy wypijam tabletkę rozpuszczoną w połowie szklanki wody. Nie mam problemów z koncentracją, z żadnymi infekcjami wirusowymi a nawet mam bardzo dobre ciśnienie które kiedyś nie dawało mi spokoju bo było wysokie, a nie wiadomo od czego.

ja detoks organizmu zrobiłam sokami Nuja i szczerze mówiąc doskonale mi one posmakowały. Sycące, fajny skład i przede wszyskim sporo mają wartości odzywczych

Osobiście stosuję i polecam detoksykację, odkwaszanie oraz zapobieganie nowotworom NUTRACEUTYKAMI (zioła w płynie, kapsułkach i tabletkach) Zgodzę się w 100% z uczuciem jakie gwarantuje oczyszczony organizm (działam na pełnych obrotach uśmiechnięty i radosny) Mam bogate źródło tego typu suplementów stosowanych przez moich pacjentów cieszących się świetnymi opiniami! Podziękowań nie ma końca