Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem chyba nielicznym facetem, na którego nie działa mocno robienie loda.

Polecane posty

Gość gość

Już bardziej wolałbym wąchać noszone szpilki i je lizać, to samo bieliznę, niż mieć ssanego k****a. Podobnie jest ze stopami, wolałbym lizać i wąchać lekko przepocone stopki np w rajstopach. Już nie mówiąc o innych rzeczach.

Gość gość
ty tak serio ??

Gość gość
Tak. A czemu pytasz ?

Gość gość
W końcu odnalazlam swoją drugą połowę :-D

Gość gość
Dlaczego tak sądzisz ? ;)

Gość drukz
zależy kto tego loda robi .. Ja lubie loda , ale większośc kobiet nie ma pojęcia jak go dobrze zrobić.

Gość gość
Ja mógłbym zrezygnować z loda, na rzecz moich fetyszów jak pisałem. Z resztą robienie loda przez kobietę, która mocno na mnie działa, do której czułbym silny pociąg, byłby brakiem szacunku do tej osoby przeze mnie, nie mógłbym jej zmuszać do takich rzeczy.

Gość gość
Moj chłopak ma tak samo jak autor. Po prostu lubicie byc zdominowani przez stopy. W robieniu loda innych facetow podnieca glownie ze dominują a nie same ciagniecie

Gość gość
a na jakiej podstawie wysunąłeś tezę,że to jest odpychające dla kobiety,że się zmusza? jak facet jest czysty,i czuje się do niego ,,,coś,,są emocje to kobieta pragnie każdego cm jego ciała a pieszczenie penisa jest dla kobiety równie przyjemne jak widok odpływającego ..w tej przyjemności faceta

Gość gość
Tak, kręci mnie też uległość. Kiedyś byłem krótko dominowany przez kamerkę i bardzo mnie to podniecało. Te wyzwiska nieraz, wykonywałem polecenia i sprawiało mi to przyjemność. W dodatku w tych klimatach podnieca mnie o wiele innych mocno zboczonych rzeczy, ale nie mam z kim zrealizować. Chcę to kiedyś zrobić, spróbować mocno różnych tzw z punktu społeczeństwa niemoralnych czynności.

Gość gość
Nie jesteś jedyny który ma odchyły, zboczenia, bo inaczej nie można tego nazwać jeśli faceta podnieca gdy kobieta liże mu tyłek albo gdy trzyma palec w jej tyłku, to chore, Ty dochodzisz przy śmierdzących stópkach, to też zboczenie, czyli wygląda na to, że normalnych mężczyzn ze świecą szukać.

Gość gość
Raczej ludzie mówią otwarcie o swojej seksualności i tyle. Dzięki temu żyją pełniej.

Gość gość
zrobienie loda nie jest takie proste. jak się wydaje . Robi za mocno , szarpie , ociera zębami , ząbkuje albo zbyt delikatnie zbyt płyko .. Czego wtedy facet może oczekiwać ? Pozostaje mu przyznać , że nie lubi lodów . Tylko dlatego , że nigdy nie miał robionego dobrego loda.. dobrze zrobiony lód zawsze będzie lepszy od dobrego seksu ..

Gość gość
Jak kobieta powinna zrobić loda drodzy mężczyźni?

Gość gość
Ale mnie w ogóle nie ciągnie nawet do tego, aby kobieta robiła mi loda, nie jest to dla mnie pożądane.

Gość gość
Do 10:43- to może niech loda zrobi Ci kumpel z podwórka, zapewne ma większą paszczę niż większość kobiet to i zębami nie naobciera a i za płytko nie będzie.

z poczatku myslalem ze pewnie zadna mu dobrze nie zrobila ale jak pisze ze nawet go nie ciagnie.. rzeczywiscie jakis nieliczny jestes.

Gość gość
Ja nie miałem robionego loda i nie ciągnie mnie do niego, wolę sobie sam dobrze zrobić ręką. A jestem fetyszystą jak pisałem, i ciągnie mnie do uległości i to bardziej na mnie działa, niż jak by jakaś kobieta miała mi brać do buzi.

a to jeszcze nigdy ci żadna laska nie obciągała ? haha to nie wiesz co mówisz. Też mam skłonności do uległości ale dobrej laski nie odmówie. Fakt niestety że mało dziewczyn to dobrze robi, obciągają jak dzieci smoczek a to nie o to chodzi.

Gość gość
Myślisz, że jak by mi obciągała to bym zmienił zdanie ? Nie ciagnie mnie do tego, aby kobieta mi robiła loda i mogę się bez tego obejść. Mam inne upodobania i ciągnoty. A wiem, ze mało loda umie robić, moze z kilka procent.