Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu nazwała mnie pasożytem.

Polecane posty

Gość gość

Pracuje za granicą. Padło mi zdrowie. Nie mam tam stałej pracy. Lekarzy tam jest malo a Ci w okolicy nie spełniali moich oczekiwań, wróciłam do Pl i dałam sobie czas pół roku aby załatwić sprawę. Miałam operację na NFZ gdzie ubezpiecznie miałam z UP. To jest koszt jakiś 3 tysięcy złotych. No i ok to są wasze pieniądze, w tym tej samej osoby która nazwała mnie pasożytem. Tylko że JA to miałam po 5 latach pracy za granicą. Przez te 5 lat przyjeżdzałm do PL na okres około 4 miesiecy i nie maiłam ubezpieczenia ale za to miałam np sporo problemów ze zdrowiem. Wydałam na to z 4 tysiące przez te 5 lat. Plus kupowałam mnóstwo rzeczy w PL za około 8 tysięcy za te 5 lat. Razem jakieś 12 koła zostawiłam w PL za 5 lat na bank a dokładnie może więcej. Wlożyłam do budżetu państwa pieniądze przywiezione z innego kraju. Uważam że nie powinna sie czuć winna że miałam laparoskopię na NFZ bo wzięłam może 3 tysiące ale dałam przez 5 lat co najmniej 4 tysiace polskiej służbie zdrowia. Na czysto! Pieniądze nie była w brane od polskiego przedsiębiorcy i oddane polskiemu państwo ale były zabrane innemu krajowi i włożone w polską gospodarkę. Tak jak i pozostałe 8. Moim zdaniem państwo polskie na mnie zarabia a nie ja pasozytuje na nim.

Gość gość
niech zgadnę te tysiaki wydałaś na psychiatrę? piszesz chaotycznie nie wiadomo o co ci chodzi

Gość gość
Nie.

Gość gość
a kim jest ta dama która wydała taki osąd? czy ona cię utrzymuje?

Gość gość
Koleżanką, która pracuje 8 godzin + nadgodziny za 1900 zł brutto. Jest zła że skorzystałam a ona płaciła ;/ jasne..