Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kramcja

Polecane posty

Gość gość

ile jest krematoriów w polsce i gdzie najkrocej sie czeka na kremację?

Ale to nie jest problem, przywiąż się do drzewa, naukładaj snopków siana polej benzyną i się podpal.

Gość gość
jeśli chcesz się dowiedzieć więcej na temat kremacji to możesz się tu http://www.krematorium-pruszkow.pl/ wybrać bo jedno z lepszych miejsc. Jest w centrum polski wiec stosunkowo wszedzie blisko.

Gość gość
kremacja jest dobrą opcją i chyba coraz częściej się z nią spotyka. Jak bylam ze znajomą w firmie http://www.zakladpogrzebowy24.pl/ to na kremacje trzeba trochę czekac wiec zapotrzebowanie jest spore.

Gość JacekJackowski
Kremacja czasami jest wygodniejszym sposobem pochówku niż tradycyjny. Szczególnie gdy osoby chowane uczestniczyły w jakimś wypadku lub innym nieszczęśliwym zdarzeniu. Pamięć po człowieku będzie taka sama przecież w obu przypadkach. Taką sytuację ma teraz znajomy na śląsku i szuka właśnie krematoruim. Przyka sprawa :(

Gość gość23
Wszyscy kiedyś umrzemy...

Gość gość
Dobrze ktospowiedział wszyscy kiedyś umrzemy. Dla tego trzeba o tym pomyśleć w czas. Moi rodzicę już wybrali sobie miejsca na cmentarzu i zamawiają pomnik może to jest dla innych dziwne ale tak jak powiedział mi to mój tata niechce nam robić problemu i z tym się zgodzę . Kiedy zmarła babcia dziadek się rozsypał i kompletnie nic niewiedział co gdzie .. nawet grobu nie mieli a moi rodzice latali za tym i ledwo co zdążyli. Dobrze tez że znaleźli rodzicę doby zakład pogrzebowy w olsztynie chyba „przymierze „ z na wojska polskiego tam tez załatwiają te wszystkie zus-y i inne.

Gość gość
Moim zdaniem pogrzeb kremacyjny to bardzo dobre rozwiązanie. Moja babcia zawsze chciała być skremowana i tak zrobiliśmy wedle jej woli. Tak się zastanawiam jak ja kiedyś umrę tez będę chciała być skremowana po tym widziałam to jak organizował to firma pogrzebowa którą poprosiliśmy o zorganizowanie pogrzebu www.hadeslublin.pl . Szybko, sprawnie i na najwyższym poziomie.

Gość gość
My wszystko i sprawnie załatwiliśmy w zakładzie pogrzebowym Przymierze w Olsztynie. Pogrzeb został zorganizowany z należytą godnością.

Gość gość
O tak ten zakład pogrzebowy jest chyba jeden w Olsztynie, który świadczy usługi pogrzebowe na tak wysokim poziomie. Warto wejść na ich stronę www.przymierze.olsztyn.pl jest tam wszystko opisane.

Gość gość
Ja jestem ze Szczecina, u mnie sprawdził się ORKUS www.orkus.com.pl może też by wiedzieli coś o kremacji, ja nie jestem w temacie, chowaliśmy tradycyjnie bez udziwnień.

Gość gość
Jeśli chodzi o przygotowanie takiego pochówku, my korzystaliśmy z pomocy zakładu pogrzebowego http://charonelblag.pl. Byli niezwykle wyrozumiali i profesjonalni - z pewnością godni polecenia.

Gość gość
A co jeśli ozyje w piecu?

Gość jolaU7
Nie wiem czy się takie przypadki zdarzają. Tutaj http://pogrzeby-brodno.pl/kremacja.html też jest zakład pogrzebowy, który zajmuje się kremacją. Nie trzeba wynajmować wielu firm. Jedna wszystko załatwi bardzo kompleksowo. Nie trzeba się o nic martwić.

Gość gość
Tu macie listę solidnych firm pogrzebowych które organizują pogrzeby z procesem kremacji www.funebre.pl