Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćpp

kto pamięta tą piosenkę dla dzieci o wakacjach?

Polecane posty

Gość gośćpp

no właśnie, pamiętam że kiedyś jak byłam dzieckiem, z 13 lat temu ale to nie dokładnie oczywiście, miałam jeszcze na kasecie takie wakacyjne piosenki dla dzieci i słowa były mniej więcej takie: Wakacje, wakacje więc żagle w wiatr, czas przygód się zacznie dla... (tu nie pamiętam ale chyba dla różnych ...coś tam coś tam..)wakacje wakacje beztroski czas pogody wariackie w to nam graj... coś wtym stylu... pamiętam normalnie melodię, ale chciałabym wiedzieć jak znaleźć tą piosenkę ;)

Gość gośćpp
aa i zapomniałam dopisać że chyba tą piosenkę śpiewała jakaś pani, takim wysokim głosem, chyba...

Gość gośćpp
???

Gość gość
nie znam, pamiętam tylko taką chodzę do szkoły, różne stopnie zbieram piątki i szóstki i jedynki nieraz uczę się pilnie od niedzieli do soboty lecz ciągle mi chodzi po głowie taki motyw, że jeszcze tylko.. wrzesień, październik, listopad, grudzień, styczeń, luty, maj, czerwiec iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Wakaaaaacje, znów będą wakaaaacje, na pewno mam rację Wakacje będą znów! .. i się odliczało coraz mniej miesięcy po każdej zwrotce chyba

Gość gośćpp
haha :) też ją kojarzę ,zwłaszcza refren, nawet melodię :P no ale wiadomo, to nie to, w sumie mi to na nic potrzebne, ale tak chciałabym sobie przypomnieć, i co tam na kasecie jeszcze śpiewali ;)