Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

trójkąt m bi m bi k jak to jest w realu

Polecane posty

Gość gość

Witam Z moja kobieta mamy juz kilkuletni staż bycia razem ogólnie jest nam dobrze ze sobą zarówno w sprawach codziennych jak i też w sexie. a co do sexu. Jest nam ze sobą dobrze. Ale czasem lubimy zaszaleć i spróbować czegoś nowego. To sexi bielizna to jakaś nowa zabawka... Już od jakiegoś czasu chcemy spróbować trojkata z facetem. Ale chcemy aby on był bisexualny. ... Wiecie. Taki uniwersalny ze do sexu i dla niej i dla mnie. Drogie forumowiczki oraz forumowicze,chcem wiedzieć co o tym sądzicie. Proszę aby wypowiedzialy się też osoby które juz były w takim układzie. Jak to było zarówno od strony psychicznej jak i też cielesnej

Gość gość
Nosz ja Cię nie pier/dolę ! Piszcie po polsku SEKS !!!! X Chłopie... posunie Ci laskę lepszy i po związku.

Gość gość
Sex to sex pisze tak jak mi podoba sie X Dzięki za wypowiedź Może ktoś jeszcze ma cos do powiedzenia na ten temat. ..

Gość gość
Witam Jestem facetem i też chce takiego układu 2m + moja kochana żona. Nie potrafię zaspokoić jej potrzeb seksualnych i dlatego chcęc w ten sposób rozwiązać ten problem. Jej też się należy mieć wspaniałe orgazmy. Pozdrawiam dobry mąż :)

Gość gość
Gość 07:46 Nie nie nam nie chodzi o to żebym nie dawał rady w pełni zaspokajać jej potrzeb. Ona sama twierdzi ze ma sexu wystarczająco ze mną. My chcemy urozmaicenia. .. dodatku... W sumie to nie od niej lecz ode mnie wyszła propozycja trójkąta a ona po namyśle chętnie zgodziła się

Gość gość
A tak wogole to z kad jesteście?

Gość gość
Jestem bi (facet), ale niestety jeszcze nie miałem przyjemności bawić się wspólnie z parą, chociaż bardzo bym chciał na zmianę lizać cipkę i obciągać k****a...

Gość gość bi
my juz prubowalismy trojkata tylko ze był sam oral z facetem Ale teraz chcemy sexu w troje

Gość gość bi
12:14 a z samym facetem prubowales juz cos ? Bo napisałeś ze jesteś bi ale nie byłeś w troje. ..

Gość gość
Tak bylem. Walilismy sobie i ssalismy do samego konca. Bylo dobrze. Teraz chcialbym wlasnie z para.

Gość gość bi
A z kad jesteś?

Gość gość
Zamiast trójkąta proponuje słownik ortograficzny.Nie pisze się "z kąd" tylko "skąd". Następnie nie pisze się "ja chcem" tylko "ja chcę".Wstyd,takich rzeczy uczą w pierwszej czy drugiej klasie szkoły podstawowej a tu Pan chce "sexu" przez "x" a poprawnej polszczyzny nie zna.Powiedzcie,jaki może być seks z takim analfabetą ???

Gość gość bi
O prosze prosze jaka krytyka Jak takis wyszczekany to startuj w konkursach ortograficznych to w nagrode dostaniesz c***a w d**e

Gość gość
Jestem otwarty na takie spotkanie z parą. Tak od dłuższego czasu mi to chodzi po głowie, aż ciarki mi przechodzą po ciele na samą myśl. Czy to kiedykolwiek zrealizuję ? Na razie to tylko marzenia.

Gość Lodz_bi

Szukam pare chętna na taki kontakt ja lodzkie bi

Też chętnie poznałbym taką parę. Strasznie mnie to kręci. Mam 31 lat, jestem z Poznania