Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym mieć idealną figurę dla narzeczonego.

Polecane posty

Gość gość

Ważę 63 kg przy wzroście 168. Moja waga stoi w miejscu od bardzo dawna. Odzywiam się zdrowo, dbam o siebie, ćwiczę 3 razy w tygodniu, bo miałam ponad miesięczną przerwę w treningach. A moja waga stoi jak zaczarowana. Niestety mam predyspozycje do otyłości, bo w mojej rodzinie każdy ma nadwagę. Chciałabym ważyć z 55 kg. Nie wiem co mam zrobić. Mam mega wysportowanego narzeczonego, który ma dosyć drobną posture, bo waży 70 kg przy wzroście 182. Tak bardzo chciałabym wyglądać idealnie dla niego i przy nim.

Gość gość
Jedz mniej.

Gość gość
Waga idealna to ta, która jesteś w stanie utrzymać. Nie ma sensu się katować po to, żeby za chwilę wrócić do starej wagi. Ja mam 170 cm i nie jestem w stanie zejść niżej niż 60 kg. Tzn. zejść na dłużej, bo np. latem chudne z 2 kg, bo przy upalach mniej jem i jestem cały dzień na powietrzu, ale potem to wszystko wraca. Z resztą myślę że i tak wyglądasz dobrze. Tym bardziej, jeśli rzeczywiście cwiczysz - nikt mi nie powie, że tego nie widać. Inna postawa, ruchy....

Gość gość
Ostatnio strasznie zaniedbanałam ćwiczenia. W połowie maja miałam nawał pracy, który skończył się dopiero w końcówce czerwca. No i od lipca znów ćwiczę.

Gość gość
Ja mam 176 i waze 56 np w ciazy dobiłam do 80 kg... i zrzucilam to 3 miesiace po porodzie. Od kiedy bylam dzieckiem nie przejadalam sie, slodycze bardzo sporadycznie, nigdy nie jem na noc, czasem chodze spac nawet lekko głodna, nigdy nie jem dla przyjemnosci tylko zeby dostarczac organizmowi skladnikow odzywczych. Te zasady trzymaja mnie przy szczuplej sylwetce. Trzeba byc zdyscyplinowanym i wytrwalym. Nie ma nic za darmo. Aha i nie pijam alkoholu.

Gość gość
Aha a dlaczego piszesz na forum poród ciąża macierzyństwo? Laski to sama psychopatka, która pisała tu kiedyś o anoreksji.

Gość gość
Nawet jak bedziesz wygladac jak miss swiata to i tak kiedys cie kantem pusci tacy sa faceci wiec sie nie poswiecaj szkoda czasu.Jest fajnie to jest no i ok.Rozsypie sie-nie zalamuj sie oni tacy sa.Dlaczego najpiekniejsze modelki i sporsmenki sa zdradzane i porzucane? Hmm? Bo sa nie wystarczajao piekne? Nie.Dlatego ze faceci sa szmatami.

Gość gość
ale dlaczego kierujesz sie liczba a nie tym jak rzeczywiscie wygladasz? bo ja (pisze w czasie przeszłym bo jestem w 9 miesiacu ciazy) wazylam 61 przy wzroscie 167 i wygladałam niesamowicie;) wąska talia, umięsnione nogi , posladki- cwiczylam intensywnie i rzezbiłam swoje cialo, wygladałam lepiej niz zanim zaczełam cwiczyc- a znaim zaczełam cwiczyc wazyłam 53 kg- i byłam lekko otłuszczonym wieszakiem, później zbudowałam piekna mase miesniowa w rejonach typu biodra, uda brzuch ramiona i wygladałam duzo zgrabniej-mimo ze wazyłam 8 kg wiecej! tak wiec nie patrz na to ile waga pokazuje- bo miesnie są cieższe od dłuszczu ale mierz no cm w talii ogólnie po sobie sprawdzja jak wygladasz bo waga to zupełnie inna sprawa

Gość gość
tłuszczu* sorry za błąd

Gość gość
W tali mam 71 cm , w biodrach 89. Dla mnie to za dużo.