Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak można w taki upał założyć długie dżinsy?

Polecane posty

Gość gość

co chwilę widzę kogoś w długich dżinsach przecież to można się ugotować, ludzie podwiną se trochę nogawki i myślą że mają letnie spodnie, masakra!!

Gość gość
Ja chodze w dlugich dzinsach bo mam niezgrabne nogi. Zalozylabym krotkie to potem by byly komentarze ze wieloryby ubieraja sie kuso i obrzydzaja widoki. Podejrzewam, ze kazdy ma jakis swoj powod.

Gość gość
Ja tez tego nie rozumiem :D umarłabym z przegrzania :O musi im strasznie śmierdzieć z krocza i dooopy :O wszystko takie spocone i smierdzące :O

Gość gość
a ciebie co to obchodzi.Niech każdy odziewa się jak chce i w co chce.Polskie buractwo-komentowanie życia innych

Gość gość
nikt przecież nie każe ci zakładać spodenek ledwo zakrywających pośladki jak masz niezgrabne nogi czy coś tam, są przecież długie spodnie z lekkich przewiewnych materiałów, ale nie dżinsy na ponad 30 stopniowy upał!!!

Gość prawictwo pospolite 193
jesli masz bardzo brzydkie nogi i jestes gruba to ubierz na przyklad sukienke co zakrywa nogi do łydek .. Zawsze to jakis przewiew .. Ale dzinsy na takie upały to gruba przesada.. mozesz ubrać cos takiego , co zakryje twoje uda http://www.mylady.pl/499-1322-thickbox/suknia-alessandra-mietowy.jpg

Gość gość
też się zastanawiam co ludzie mają w tych głowach ubierając takie spodnie w skwar

Gość gość
po pierwsze to ta dziewczyna jeszcze nie jest taka gruba a po drugie ta sukienka jest krótka, a jek ktoś ma brzydkie nogi to takiej nie założy

Gość gość
Tez chodze w jeansach jeszcze narazie, albo legginsach bo mam za blade nogi :O a nie mam czasu zeby wyjsc i sie opalić, dzis mam luz, ale z kolei leje :(

Gość gość
Znałam krótko faceta z którym wybraliśmy się nad wodę w upał, a ten założył porty dżinsowe, takie ciemne, grube i całe buciska! Jak ja to zobaczyłam, padłam. Każdy w krótkich szortach, a ten z miną kwaśną bo sam sobie winien, że krótkich gaci nie miał. Szkoda było wydać.

Gość gość
A co was obchodzi co ludzie noszą? Dżinsy są różne, są grubsze i cieńsze, to po pierwsze. W lecie nie nosi się takich samych jak w zimie. A co do tego czy śmierdzi "z krocza i d**y "-spodnie się pierze i w lecie robi się to częściej, a poza tym u ludzi, którzy noszą krótkie spodnie akurat te miejsca grzeją się tak samo. Nie macie ludzie co robić.

Gość gość
to nie możesz założyć jakichś długich lekkich przewiewnych spodni? musisz zakładać dżinsy?

jak ktoś ma zgrabne ciało to się ubiera tak .. https://www.youtube.com/watch?v=-BZKi5RYoaI sukienka za kolana jest niestosowna , bo wygląda sie w tym troche jak 60 letnia babcia

Gość gość
Ja mam w pracy takiego ''kolege'' który chodzi non stop w długich :O u nas w firmie (mały zespół) nie jakiegos dress codu, można przychodzic jak się chce, wiadomo miniówka i goły cyc odpadają, ale inni noszą krótkie spodenki a on w tych spodniach...wiosna lato jesień zima :O

Gość gość
a ja się zastanawiam co trzeba mieć w głowie, żeby takie dylematy mieć :o ludzie chodzą w tym co lubią i mają ochotę i zdecydowanie wolę jak facet w taki upał idzie w jeansach i koszuli/t-shircie niżby miał łazić z gołym torsem, wywalonym brzucholem, albo sandały+skarpety

Gość gość
jasne,że są cieńsze i grubsze ale dżins to dżins żaden nie będzie odpowiedni na 30 stopniowy upał

Gość gość
Jeansy to ogolnie beznadziejne spodnie moim zdaniem :D na lato sie nie nadają, na zime tez sie nie nadają bo jest w nich zimno, na deszcz się nie nadają bo momentalnie chloną wilgoć i bardzo dlugo schną :D

Gość gość
masakra jeansy w upał, nieźle musiod nich yebać

Gość gość
ja też nigdy nie chodzę w dżinsach , każdy w nich łazi a ja nie widzę w nich nic specjalnego, są ciężkie i nie wygodne

Gość gość
Jasne, że można założyć długie przewiewne spodnie, ale dlaczego? Bo jakas kafeterianka ma ból d**y widząc ludzi w dżinsach? Ja noszę i dzinsy i krótkie spodenki, zależy na co mam ochotę danego dnia i nikomu nic do tego. A te przewiewne długie spodnie, które są teraz w sklepach wyglądają jak piżamy.

Gość gość
ja kupiłam sobie 3 pary letnich spodni:) sa z***biscie przewiewne,nie umieram krótkich spodenek bo mam blade nogi z 2 małych dzieci nie wyjde na pełne słonce eh.

Gość gość
nie, nie mogę przewiewnych, bo nie lubię . Z resztą co to kogo obchodzi w czym chodze, zaloze se spodnie rybackie i wodery i tez chuj komu do tego, to moja sprawa, czy mi cieplo czy nie, nie mniej jednak cieszę sie, że kogoś tak nachalnie interesuje czy mi cieplo czy nie 🖐️

Gość gość
alladynki są super, przewiewne lekkie i wygodne, fakt przypominają trochę piżamę ale wolę ubrać coś w czym czuje się swobodnie a nie żeby pot lał się po tyłku

Gość gość
alladynki są super xxx takie spodie pasują chyba tylko wysokim kobietom, niska bedzie wygladala w nich na jeszcze niższą i grubą

Gość gość
wlasnie mam na sobie dlugie dzinsy :) chyba tylko w Polsce ludzie tak przezywaja to co nosza inni Nie sadze zeby jakas inna nacja przejmowala sie cudzymi zapachami z krocza ale z drugiej strony tylko w Polsce czuc takie zapaszki...

gdy baba idzie w zwyklych spodniach a na dworze +32 C co myslimy - ma coś do ukrycia pewnie ma brzydkie nogi - jest p*****lnięta - ma duże kompleksy Czyli jesli nie chcecie by ludzie sądzili ze jesteście zakompleksione na punkcie swoich nóg , to lepiej nie noście spodni latem.. To od razu widać ..

Gość gość
zwłasza koleżanki mogą was obgadywać .. ze na przyklad macie beznadziejne nogi dlatego chodzicie w spodniach Koleżanki mogą sobie polepszyć samopoczucie waszym kosztem..

Gość gość
chyba tylko w Polsce ludzie tak przezywaja to co nosza inni xxx serio to piszesz czy jestes guuupia ? :D W innych krajach TEŻ PATRZĄ NA TO CO NOSISZ, tylko nie mówią tego wprost jak u nas, w PL ludzie sie krytykują nawzajem, na zachodzie tez oceniają tylko sie nie odzywają by cie nie urazić, bo nie wypada, tam przeciez jest straszna poprawność polityczna, to samo jest w Azji, ludzie nie mowią tego co myslą tylko to co chcesz uslyszec

Gość gość
prawictwo ale weź do cholery pod uwagę, ze co kogo obchodzi ''co myslicie '' co ktoś myśli ?