Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oddam wyprawke opolskie

Polecane posty

Gość gość

Hej mam do oddania wyprawke typowo na dziewczynke. Wszystko jest w super stanie po jednym dziecku dziecko ma 2 lata. Nie mam czasu sie bawi. W sprEdarz nie mam komu oddac a jestem w 2 ciazy i bedzie chlopak a coz... Na corke kupowalismy wszystko typowo dziewczece. Nie mowie ze wdzystko w rozu ale nie nadaje sie na chlopcw. Zreszta nie narzekamy na finanse i chcemy synkowi tez dac to co corce tylko chlopiecego:) a moze jakas mama w teudnej sytuacji sie ucieszy w sklad wchodzi: *wozek 3w1 gondolq spacerowka nosidelko szary-blady roz plus folia na deszcz i moskitiera plus torba do wozkq *lozrczko turystyczne (strasznie ostry roz -to byl prezent ale dla mnie ten kolor nie trafiony)bez regulacji poziomu *posciel 2 komplety rozowy i fioletowy *ochraniacze na lozrczko fioletowy i rozowy *baldachim fuoletowy ze stelarzem *pojemnik plastikowy z zabawkami dla dziecka do 1,5roku * ubranka (sa 4 kartony duze) w tym body krotki i dl rekaw, spuochy, pajace, kaftaniki, polspuichy, sweterki, spodnie, kombinezony , kurtki, roznr leginsy i tuniki itp ogolnie od rozmiaru 50-86 (wyprawka jesli chodzi o ubrania to dziecko jest z listopada wuec kombinezony 56-68) letnie wychodza 74-80. Nie ukrywam ze chce oddac wszystko razem komus nie bawic sie w dzielenie. Ubrania firm (f&f, h&m, c&a, primark, zara, cocodrillo,mothercare, pepco (malo) , nike, kik, ) wiekszosc kupowane w nieczech wiec napraede ciezko zeby w polsce ktos mial podobne. Mimo iz sklepy sa takie w polsce jednak wybor duzo mniejszy. Jeszcze obuwie firmowe i zwykle 19-20 zimowe, 20-21 adidasy wiosenne , 21 letnie baleriny sandalki gumowe chodaki itp. Razem 10 sztuk butow plus nowe 21 trampki biale

Gość gość
Jakiej marki jest wozek i lozko turystyczne? I jaki model? Jakiej marki posciel?

Gość gość
"Jakiej marki jest wozek i lozko turystyczne? I jaki model? Jakiej marki posciel? " Ktoś oddaje za darmo, a Ty o markę pytasz? To lepiej żeby poszło dla kogoś kto naprawdę nie ma pieniędzy, a nie dla kogoś kto się martwi jaka marka. :o Wstydź się!

Gość gość
Nie mam sie czego wstydzic, bo nie prosze jej o te rzeczy tylko pytam o marki, bo przeciez podala marki ubran. Co w tym zlego? Po prostu jestem ciekawa. Zluzuj posladki.

Gość gość
bo chce sprzedac je p i z da a nie potrzebuje

Gość gość
Sama jestes pi|zda. Nie chce tych rzeczy, tylko zapytalam z ciekawosci. Masz jakis problem ze soba.

Gość gość
A jesli przeleje pani pieniazki za wyslanie paczki z ubrankami to wysle ja pani? :-)

Gość gość
Jesli tak to prosze podac metode kontaktu

Gość gość
Wlasnie nie mam jak bawi. Sie z wysylaniem. Maz jest w delegacji ja jestem sama z dzieckiem i w 3"trymestrE drugiej ciazy i nie wyobrazam sobie tachac na poczte paczek. Chcemy w pezyszlym tyg jak maz pezyjedzir na chwile zaczac urzadzac pokoj malego i chce sie pozbyc tych rzeczy odrazu. Najlepiej jakby ktos po to osobiscie przyjechal. Pozatym tych ubran jest duzo wiec koszt pewnie byby spory. Napisalam z jakiej firmy ubrania bo wiem ze np pepco maja kiepska jakosc i juz na drugie dziecko sie nie nadaja za bardzo bo sa powyciagane i zmechecone dlatego napisalam jakich marek sa moje ubrania nie sa to szmaty. I z niemiec 80% chodzilo mi o to ze sa dosc unikalne bo w polskich skepach nie bylo takich modeli. Jesli musisz znac marki innych rzeczy to *posciele sa z h&m * lozeczko ARTI *wozek baby merc Jeszcze zapomnialam o krzeselku do karmienia. Jest po 2 dzieci ale stan uwazam bardzo dobry.

Gość gość
Ok rozumiem, dzieki za inf. odnosnie marek. Pytalam z ciekawosci. Nie wszystko z Pepco jest beznadziejne. Zdarzaja sie tez i dobrej jakosci egzemplarze.

Gość gość
Ja jestem niestety z lubelskiego... A akurat córeczka bedzie z konca października. Chetnie bym przyjela tylko no właśnie, nie mam jak. A gdybym zamowila kuriera i by podjechał do Pani? Oczywiście na mój koszt.

Gość gość
Prosze sie zorientowac jaki to koszt bedzie bo tak jak mowie chce oddac wszystko naraz. A to bedzie spory "bagaz" Szkoda ze nikt z okolic opola nie potrzebuje:( Owszem nie mowie ze z pepco same szmaty sa ale kiwdys chcilam sptzedac rzeczy i w opisie nie bylo marek to kazdy twierdzil ze jak z pepco to na drugie sie nie nadaje

Gość gość
szczerze to myślę, że opłaci się zamówić kuriera, ale wtedy Pani musi odpowiednio wszystko spakować, bo przecież luzem nie zabierze... łatwiej jak ktoś z okolicy podjechałby autem

Gość gość
Zrób ogłoszenie na olx, zapewne w ciągu kilku godzin znajdzie się chętny :)

Gość gość
Ty oddasz za darmo a później ktoś to sprzeda... mogłabyś zadzwonić do mopsu z twojej miejscowości niech przyślą auto po te rzeczy a potem panie z mopsu dadzą temu kto nie zmarnuje i nie sprzeda :)

Gość gość
osoba z 16:59 MA RACJĘ, jak sprawdzisz czy ktoś to dla dziecka potrzebuje a nie na handel?

Gość gość
Naiwne jesteście jak myślicie, że MOPS odda potrzebującym. :D 🖐️

Gość gość
Nie wierze w takie osrodki jak mops. Dlatego chce oddac jakiejs mamie jesli to przehandluje trudno mozr keidys bedIe potrEbowac ona albo ktos z rodziny i nikt jej nie pomoze. Wierze jednak ze wezmie to ktos kto bedIe potrzebowal. Dlatwgo tez wolala bym aby to byl ktos kto osobiscie to zabierze bede widziala ze jest w ciazy. Ps chciaam to oddac do opieki spolecznej ale nie bede dawac na dzieci ktorych rodzice rozmnazaja sie jak kroliki bo przeciez opieka pomoze i da ubrania itp. Pozatym pewien czas znajoma pracowala w takim osrodku i sama mowila ze jak ktos przywozi takie rzeczy to pracownicy wybieraja co lepsze dla rodziny i znajomych a dla biednych ochlapy. Nie wiem na jakiej zasadzie kurier by to zabral ale pakowac wszystko to duzo czasu i sily.... Ubrania sa w kartonach zabawki w plastukowyn pojemniku a reszta luzem i tak bym chciala zeby to ktos zabral. Na olx mam zle doswiadczenia ludzie chca rezeruja nie pezyjezdzaja itp

Gość gość
Dxiekuje za odpowiedz (to ja z lubelskiego). Zorientuje sie jak byloby z tym kurierem. To bedzie druga córka (pierwsza ma 6 lat) i autentycznie rozdalam rzeczy potrzebującym, nawet nie sprzedawalam, nie miałam czasu robic zdjęć i opisywac to wszystko bo jak miała 5 miesięcy to musiałam wrócić do pracy, wtedy tak krotki byl macierzyński. Mam termin na 23 października. Odezwe sie jak najszybciej będę mogla. Justyna

Gość gość
cóż za ściema, dziwie się że ktoś wierzy że drugi odda mu rzeczy... Widzę ze gimbaza nudzi się w wakacje;-(

Gość gość
A co mam zrobic z tymi rzeczami? Na kafe siedze czasem i wiem ze tu moge kogos znalezc. Nie zamierzam sie tlumaczyc dlaczego odsaje ale pusalam ze na puebiadzr nie narzekamy. Chcemy miec tylko dwoje dzieci i corce nie zalowalismy nuczego wszystko pod dziewczynke kupione i teraz bedIe syn wiec kupimy mu dla chlopczyka. Jestem wiekszosc czasu sama z corka mala a aktualna ciaza jest wysokiego ryzyka i musze odpoczywac wiec nie mam sil chodzic na piczte i wysylac paczki a jak wystawie na sprzedarz nikt nie kupi calosci napewno. Zreszta keidys chcialam sprEdac kilka rzeczy to tylko nerwy. Jedna rezeruje nie odzywa sie, inna kupuje potem oddsje, i bieganie na poczte co drugi dzien bo kilka sztuk ktls bral.

Gość gość
Tu autorka. Znajdzie sie ktos chetny? Do niedzieli musze sie pozbyc tego. Wiec jesli nikt nie chce oddam do pomocy spolecznej

Gość gość
autorko napisz w jakiej miejscowości mieszkasz albo podaj maila

Gość gość
Witam Jeżeli oferta jest nadal aktualna to bardzo chętnie przyjmę wszystkie rzeczy bo jestem w potrzebie Pozdrawiam

Gość gość
ogłos na tablica i ktoś z okolicy do Ciebie podejdzie po ubranka, nigdzie nie musisz nosić, ani wozić

Gość gość
no właśnie