Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sprzatanie po sobie

Polecane posty

Gość gość

Mam faceta z którym jestem rok czasu, od niedawna mieszkamy razem i wszystko byloby ok, gdyby nie to, ze on po zrobieniu kupy nie umyje po sobie toalety.po prostu zostają takie resztki tego co się nie splucze. Kurde, wiem że to brzmi jak prowo, ale na serio nie wiem jak mam mu zwrócić uwagę, nie potrafię tak prosto z mostu, nie chce myc za każdym razem jego kupy...

Gość gość
Wprost.

Gość gość
No właśnie nie potrafię tak wprost, obrazi się na mnie, ja się będę czuła upokorzona mówiąc mu o tym

Gość gość
wprost , normalnie

Gość gość
Zastanów się nad Waszą relacją jeśli nie możesz powiedzieć mu tego wprost.

Gość gość
zapytaj go, czy może wie do czego służy ta szczotka w rogu toalety;)

Gość gość
Napisz na kartce " ten kibelek sam się nie umyje" i uśmiech. Przyklej do klapy i po kłopocie. Jak facet normalny to sie uśmiechnie i na drugi raz posprząta po sobie ;-)

Gość gość
Wstyd się przyznać, ale ja też tak.miałam po remoncie :( tzn. Ja zostawialam :) bo nie byłam przyzwyczajona, bo u mnie w domu nie było z tym problemów, bo był inny kibel, już stary, zakamieniony i nie było widać...mąż prosto z mostu zwrócił uwagę:) pilnuje się teraz i nie przyszło mi do głowy się obrazić.... Tylko że my razem jesteśmy 7 lat i razem rodzilismy...

Gość gość
gość dziś No właśnie nie potrafię tak wprost, obrazi się na mnie, ja się będę czuła upokorzona mówiąc mu o tym xxx a to ciekawe! a zmywając jego gów/no z kibla nie czujesz się upokorzona, tak?

Gość gość
ale masz problem...od razu na cafe...poradzić się ...rozwlają mnie takie tematy....zaraz pojawi się " jak powiedzieć facetowi,że jego bąk śmierdzi..." itp..ile masz lat? 15?