Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przestańcie do cholery usprawiedliwiać facetów

Polecane posty

Gość gość
Brak słów na takie twoje rozumowanie kobieto z wielkim dupskiem.

Gość gość
natura nakazuje facetom dymać i zapładniać samice, ile tylko dadzą rade, igranie z naturą doprowadza do takich sytuacji właśnie

Gość gość
ty tam męska pisdko powyżej, nie emocjonuj się bo ciebie temat związków z kobietami raczej nie dotyczy, takich prostaków jak ty żadna kijem nie dotknie więc po co to teoretyzowanie? Patrz się do woli na kobiety, tyle ci zostało z życia. A wracając do tematu, jakich sobie facetów wybierzecie takich macie. Ja mojemu mężowi nigdy niczego nie zabraniałam, nawet takiego tematu nigdy nie było a zawsze czuje się dla niego wyjątkowa chociaż jest bardzo atrakcyjny fizycznie, zabawny i kobiety zwracają na niego uwagę. Jest poprostu dobrze wychowany, nie pochodzi z jakiejś patologii i zwyczajnie byłoby mu wstyd tak się zachowywać, już pomijając fakt, że nie chciałby sprawiać mi przykrości

Gość gość
prawda jest taka że faceci nie są monogamistami, tylko jest im to narzucane społecznie, to jest igranie z naturą faceta, a potem zdrady, patrzenie na inne itp TO TYLKO NATURA.

Gość prawdziwy samiec alfa
durne piz/dy myślą że ich facet nie patrzy na inne, PATRZY tylko nie jak jest z wami bo zmusza się do nie patrzenia bo potem by musisł słuchać waszego gadania bez końca. Wasz facet patrzy jak jest sam, i do burdelu też chodzi, durne naiwne idiotki co myślą że ich facet w nich zapatrzony jak w obraz i taki zakochany, czas się obudzić tępe szmaty

Gość ggoość
"prawdziwy samiec alfa" xxx To w temacie chodzi o RÓŻNICĘ między PATRZENIEM a GAPIENIEM się. Kobiety też patrzą i też na inne kobiety. No i jak robi to w obecnośc***artnerki, to może jej sprawić przykrość, a jak robi to kiedy jest sam, to cóż: czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal.

Gość gość
pytam się pisdko kolejny raz, po co wypowiadasz się w temacie, który ciebie nie dotyczy? Idz zwal sobie bo chyba mozg ci zalało od widoku kobiet na ulicach

Gość tępe dzidy do miecza
dlatego przy żonach i dziewczynach faceci grają idealnych, tak jak te dziewczyny chcą, a jak są sami to gapią się na inne, walą konia do p****li, i chodzą do burdeli, ale ich lale NIGDY się o tym nie dowiedzą, bo faceci umieją to trzymać dla siebie.