Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skad wynika zachowanie kolezanki???

Polecane posty

Gość gość

hej. mam kolezanke, znamy sie 15 lat, w zasadzie jest ona kims wiecej niz tylko kolezanka, chodzilysmy razem do liceum i znamy sie az do dzis, mieszkamy w jednym miescie. jest teraz w ciazy, odkad jej powiedzialam malo sie pyta o moje samopoczucie, nie interesuje sie raczej niczym. mam meza i mieszkamy od roku w naszym domku. ona nie ma nikogo, jest sama. rozumiem, ze moze jej byc smutno, patrzac na to jak ja buduje swoja rodzine. ale dlatego wlasnie nigdy nie podkreslama w zadnej rozmowie naszej, jak to fajnie miec meza, opracie w nim, oczekiwac dziecka. bo wiedzialam podswiadomie, ze moze zrobic jej sie smutno. ale ten totalny brak zainteresowania z jej strony smuci mnie. nie pyta doslownie o nic, tak jakby tematu ciazy nie bylo. skad moze sie brac takie zachowanie? jak to zmienic?

Gość gość
po prostu ci azdrosci i az nie moze zapytac z tej zazdrosci. olej.

Gość gość
A może ma w dvpie twoją ciążę,wziełas to pod uwagę?

Gość gość
a ty wziales pod uwage, ze jest cos takiego, jak chociazby grzecznosc, przez ktora nalezaloby zapytac mnie o samopoczucie? nawet jesli ma ciaze w d***e. zawsze mialysmy dobre stosunki, teraz nagle jakby zapadla w sen zimowy, nie odzywa sie a jesli juz to malo. zastanawiam sie nad przyczyna.

Gość Glos zdrowego rozsadku
To normalne. Każda kobieta pisze, że nie chce dziecka, ale kiedy widzi inna kobiętę, a zwłaszcza koleżankę z brzuszkiem lub już małym człowieczkiem, to nagle zalewa ją zazdrość. Ty masz faceta i dzidziusia, więc wszystkie samotne feminaziski będą ci złożeczyć. Trzymaj sie i zdrowia dla dziecka :).