Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inny1995

lepiej być facetem czy kobietą?

Polecane posty

Gość gość
kobietom wtedy masz sex i jeszcze ci płacą za niego

Gość gość
Ogólnie to facetem ale w niektórych sytuacjach kobiety mają dużo lepiej

Gość gość
Ja jako dzieciak zawsze chciałam być chłopcem :) Teraz lubię siebie jako kobietę, ale myślę że jako facet bym miała bardziej luzackie życie, zwłaszcza jakbym była takim przystojniakiem jak mój brat ;)

Gość gość
W mordę też czasem dostaną ;) A jak już się zdarzy to wyglądają tragicznie :/ ostatnio mój kuzyn wpadł do mnie z podbitym okiem i wyglądał całkiem uroczo, tak łobuzersko. Dziewczyna z obitą twarzą nigdy nie będzie robić takiego wrażenia ;) Więc większy strach o twarz hahaha.

Gość gość
hahah pisze brat z komputera siostry xd xxx Nie ;) po prostu wystarczą mi koleżanki, które już od gimnazjum się srały i obwieszczały mi jaki to mój brat jest przystojny i że podoba się im wszystkim. Nawet jego wychowawczyni z liceum kiedyś powiedziała do mamy, że ostatnio ma słabsze oceny niż wcześniej, ale za to jaki przystojny! Chyba nawet pracę i podwyżkę dostał za przystojność (głupi nie jest, żeby nie było, ale nie każdemu idzie tak łatwo).

ja tam bardziej bym się bał o zęby a teraz to się boje o zycie ..;D ale nie bd sie rozpisywał jak mnie koleś dorwie i się dowie o czymś to mam przechlapane

Gość gość
Ja bym chciała mieć męską pewność siebie, większość facetów w rodzinie i kolegów ma coś takiego, a ja głupia się boję odezwać do kogoś, kiedyś ich spytałam czy też tak mają, to nie za bardzo kojarzyli owe uczucie.

Gość gość
ja tam bardziej bym się bał o zęby a teraz to się boje o zycie ..;D ale nie bd sie rozpisywał jak mnie koleś dorwie i się dowie o czymś to mam przechlapane xxx Haha, są dwie najbardziej prawdopodobne opcje: albo go okradłeś albo panienkę ruszyłeś, czyli też kradzież.

powiedziałem że z klamka chodzi ostnio jak go widziałem zatrzymał się wysiadł z jakiegoś samochodu (ze 300 tyś złotych to miniumum) z 3 typami i doje.bał takiemu kozakowi osiedlowemu spadł z roweru tamten potem uciekał ogólnie boje się go jak cholera

Gość gość
Mnie jakaś dziewczyna też kiedyś groziła, ale śmierci z jej ręki się nie boję, boję się że raczej to ja jej coś zrobię i potem będę musiała się tłumaczyć na policji. Mężczyźni mają więcej siły, a się tym w ogóle nie przejmują.

ja tu o typie co z fury za 300 tysi wychodzi a ty o dziewczynie xd nie no może się nie dowie ale wole nic nie mówić na jego temat i milczeć jak grub mam nadzieję że pójdzie w niepamięć ;D

Gość gość
Nic na to nie poradzę, że typy z fury mi nie grożą :) i nie mam zamiaru nic radzić

nwm w sumie porównanie jakieś jest grozili ci śmiercią xd boje się kurva tacy to w bagaznik tasak i tniemy

Gość gość
przećwicz przecinanie taśmy i wychodzenie z bagażników od środka :)

Gość gość
wolę być kobietą mimo trudności i przeciwności losu, choć żal mi braku siły fizycznej

Gość gość
na początku napisałeś, że lepiej być facetem, lepiej bo nie zgwałcą przed śmiercią? (oby)

wez bez jaj dobra nie pisze z toba o tym;p ... czy bycie mężczyzna daje od razu siłę fizyczna dziwne jestem facetem to mam więcej siły xd

Gość gość
wez bez jaj dobra nie pisze z toba o tym;p ... czy bycie mężczyzna daje od razu siłę fizyczna dziwne jestem facetem to mam więcej siły xd xxxx haha, ok ;) Co do siły fizycznej, to jest spora różnica :/ jeszcze jak za młodu walczyłam z braćmi to ja mogłam naparzać na serio, a oni mogli tylko się powygłupiać i to wystarczyło, żeby mnie pokonać. Nawet starzy faceci są silniejsi od wielu kobiet.

Gość gość
Poza to tym mężczyźni lepiej opowiadają dowc**y :) są też częściej lubiani przez obie płcie i przeważnie mają większe grono zaufanych kumpli, a nie tylko koleżaneczek, które jutro się do nich nie odezwą bo coś tam.

Gość gość
lepiej byc soba kazda plec ma swoje zalety i swoje wady

Gość gość
Często Paweł dalej ma kumpli, a Marysia koleżanek już nie potrzebuje :P