Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co pomyślałybyście panie o 35 letnim prawiczku?

Polecane posty

Między zaliczeniem 1000 panienek a byciem prawiczkiem jest przepaść. I raczej facet bez problemów fizycznych, emocjonalnych lub natury psychologicznej/psychicznej do 35 roku życia nie zaspokaja się sam ;)

Gość gość
mojej koleżanki znajome,są dziewicami po 50 są wykształcone,i atrakcyjne ,nie wyglądają na swój wiek ale nie spotkały miłości swojego życia,są dość religijne i to ich wybór czy my mamy prawo oceniać ich postawę? to ich sprawa,ich życie.

Oczywiście że mamy prawo oceniać ich postawę, gdyż całe nasze życie na tym się opiera, inaczej bylibyśmy bezmyślną masą. Na podstawie ocen kształtują się opinie i w ten sposób wyraża się własne zdanie. Długoterminowo niezaspomojone potrzeby również seksualne prowadzą do frustracji. Zatem nie sądzę żeby było to rozsądne podejście. A sam fakt, że nie spotkało się w 50 letnim życiu ani jednego mężczyzny, którego kobieta byłaby w stanie pokochać i mu zaufać jest tym bardziej zadziwiający. O ile jest oczywiście zdrową o przeciętnym libido kobietą. To samo tyczy się mężczyzn.

Gość gość
jak to co, że na mnie czekał :-) a nie jakiś tam wycier*****ipkowy brudny i zjechany

Gość gość
gość wczoraj Pomyślałabym ze jesteś jedyny w swoim rodzaju i ucieszyłabym sięusmiech.gif A skąd jesteś? Polska północna

Gość gość
bzdury

Gość gość
może jest impotentem

Gość gość
dziwak

Gość gość
kaktusss wczoraj nie mam 50siątki ,ale dla mnie nie jest to takie dziwne ,że ktoś przez tyle lat nie spotkał,kogoś,kto go zainteresował,i się zakochał jestem kobietą,podobam się,mam ciekawych znajomych,facetów też,ale ,to że się fajnie gada,nie znaczy,że jest to wstępem do bliższej relacji 'nie jarają " mnie, może te 50tki, nie spotkały na swojej drodze samców alfa,akurat takich jacy by im odpowiadali,a bycie na siłę,i byle kim,jest jeszcze gorsze niż samotność

Gość gość
coś z nim nie teges

Gość gośćaligator
Nie przejmuj się Rysiu;*

Gość gość
coś z nim nie teges xxxx A jeśli pracuje, sprząta w domu, nie pije, nie pali, nie włóczy się z kolegami tylko lubi posiedzieć w domu, uprawia czasem sport, ale jedyny "feler" że mieszka z rodzicami, jest prawiczkiem i ma ponad 30 lat to też takiego nie chciałybyście ?

Gość gość
nieeeeeee

Gość gość
ja też nie

Gość gość
a jesli pije,pali,cpa i mieszka z matka w 2pietrowym domu(on an gorze)i jest ponad 30 letnim prawiczkiem ,a jego cecha charakterystyczna to serduszko to co wtedy?

Gość Taki_jeden_964
Ale ja mam już dziewczynę, cudowną i nie szukam. Pytałem z ciekawości i takich odpowiedzi się spodziewałem. :)

Lubię prawiczków:) Mam już dosyc tych różnych seksoholików

Gość gość
?

Gość gość
kobiety chcą pukaczy ponad wszystko. nie ważne czy będziesz ją szanował