Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asie

straciłam wszystko ....

Polecane posty

Gość Asie

Mam dopiero 23l a już nie mam nic,facet zostawił mnie z 19m dzieckiem poleciał za granice a my straciliśmy dach nad głową,rzeczy meble...mops nas wsadził na 2tyg do obskurnego pokoju co dalej nie wiem,nawet na głupie sprzątanie nie przyjęli mnie do pracy...codziennie uchodzi ze mnie życie,najlepiej jakby w ogóle nie było mnie na tym świecie a małemu znajdą lepszą mamusie:( a moja rodzina nas nie chce z resztą jesteśmy od nich 600km odległości....

Autorko, nie zalamuj sie. Mozesz jeszcze to wszystko odkrecic. Co sie stalo z Twoim partenerem? Nie ma po nim zadnego sladu? Jak to straciliscie wszystko?

Gość gość
A nie mogłaś im powiedzieć w rozmowie o pracę jaką masz sytuację, że potrzebujesz tej pracy i będziesz się przykładać.

Gość gość
nie poddawaj się. walcz dla dziecka. nie straciłaś dziecka, TO jest najważniejsze. teraz skup się na tym, by znaleźć pracę. nie przyjęli Cię do 1 sprzątania. Rozdawaj CV gdzie tylko się da. W końcu się uda, nie trać nadziei i siły. musisz ją w sobie znaleźć dla córeczki/synka. W każdej kobiecie leży siła,by być dobrą matką, pamiętaj. Żadna inna kobieta nie będzie lepsza dla Twojej dzidzi, niż Ty. Ono kocha Ciebie.

Gość Asie
To miała być praca w urzędzie gminy i sam zastępca burmistrza to rozpatrywał iiodrzucił gdzie kilka dni przed byłam u niego mówiąc jaką man sytuacje i wiedział że potrzebuje tej pracy,tu jest mała miejscowośc i dzień w dzień chodzę pytam o pracę już nawet ledwo chodzę tak stopy pieką i popuchniete już psychicznie nie daje rady:(

Gość ewat
Absolutnie tak nie myśl! Wyrzuć z głowy te okropne myśli! Jestem przekonana, ze jesteś świetną matką dla swojego dziecka, ale znalazłaś się w chwilowych tarapatach. Wszystko powoli się ułoży. Wierz w siebie i we własne siły! Proś o pomoc jak jej potrzebujesz, pukaj do różnych drzwi. Na pewno znajdą się dobrzy ludzie, którzy dadzą ci wsparcie. Często kobieta, gdy staje się matką zmienia się w lwicę, która potrafi zawalczyć o siebie i o swoje dziecko. Tak było ze mną. Powodzenia!

Gość gośćmil
ej, jak się czujesz? Nie załamuj się. Ja wiem, że w upały najgorzej się szuka pracy. Popytaj w urzędzie pracy czy urząd ma środki na zapewnienie opieki dla dziecka dla mamy, która chce wrócić na rynek pracy. Na urząd gminy nie licz-budżetówka to najgorsza sitwa i demoralizacja. Daleko masz do Warszawy?

Gość gość
To ojciec dziecka Was zostawił bez żadnej pomocy finansowej? Jeśli tak to kochana o alimenty dla dziecka go podajesz.

Gość gośćmil
daj ogłoszenia na olx, gumtree, szukaj może pracy przy dzieciach tak, żebyś mogła i swoje chować. I chrzań zastępcę, człowiek na stanowisku ci nie pomoże, naobiecuje najwyżej.

Gość gość
było się nie seksić z patologią, no ale on był taki męski badbyo co w morde dał i się uchlał i na impreze można było z nim iść bo był taki pewny siebie i łapał za cycka to teraz zdychajcie z głodu!

Gość gośćmil
i szukaj raczej w mieście, najlepiej w Wawie

Gość gość
w jakiej wawie?! WYPAD SŁOIKI!

Gość gość
powinni zabrać ci dziecko!

Gość Asie
Patrzę że co nie którzy nie poznali się jeszcze na życiu...a do warszawy mam bardzo daleko. A ta patolka won,ci którzy tak piszą nie mają pojęcia o prawdziwym życiu,na garnuszku u mamusi i z nudów patrzą gdzie tu komu dowalic. A po drugie nigdy nie miałam styczności z patologia jak wy to nazywacie.