Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwiony98

ak namówić dziewczynę do seksu?

Polecane posty

Gość Zmartwiony98

Mamy 17 lat i jesteśmy razem rok, ale do tej pory było najwyżej całowanie i dotykanie. Czasem sobie żartujemy na ten temat, ale jak raz spytałem poważnie to ona powiedziała, że może kiedyś. No i czekam i jak na razie nic. Ona jest z dobrego domu i nie jest "łatwa" więc co mam zrobić?

Gość gość
duzo ja dotykaj (nie mowie koniecznie TAM), wyczekaj owulacje - bedzie bardziej napalona. Zobacz co ja kreci, jak bedzie napalona to po prostu zrob to. Na poczatku usun wszystkie psychologiczne bariery (zalatw spokojne miejsce, zalatw kwestie antykoncepcji tak ZEBY ONA czula 100% ze nie bedzie problemow, zalatw kwestie moralno odpowiedizalno rodzicowe - zeby miala wyjebane)... Troche empatii - Ty chcesz to zrobic i nie widzisz z grubsza przyczyn, ona chce to zrobic ale widzi same problemy... Dwie opcje - albo pozadanie przebije problemy i bedzie rano zla, albo rozbijesz te problemy i sama Cie wezmie :P ps. bariery psychologiczne bedziesz rozbijal zawsze, gdy chcesz zaciagnac panienke do lozka. Przy wypadach do klubow i nocnych historiach wazna blokada jest "opinia kolezanek". Ta dziewczyna jest "Twoja" wiec raczej blokady typu "bede puszczalska" nie posiada